Ученицю 5 класу, що заявила про моральні тортури з боку вчительки англійської, однокласники обізвали “крисою-українкою”, батько викликав до школи поліцію

Продовження скандалу:
На 10-річну дівчинку, що заявила про моральні тортури з боку вчительки англійської, було організовано цькування з боку однокласників. Дівчинку обізвали “крисою-українкою”, батько викликав до школи поліцію. Про це “Антені” розповів батько дитини Дмитро Шакін.

Журналістське розслідування читайте та дивіться тут.

 

Читайте по темі:

Учні черкаської школи шоковані емоційною поведінкою вчительки

Світ навиворіт: в некомпетентності освітян винні журналісти!

Передові технології: Антена оприлюднила нові записи методики викладання за “Макаренко”

8 коментарів до “Ученицю 5 класу, що заявила про моральні тортури з боку вчительки англійської, однокласники обізвали “крисою-українкою”, батько викликав до школи поліцію”

  1. 1. людям притаманно змінюватись з часом… і навіть супер-пупер класні колись вчителі, сьогодні стають звичайними неврівноваженими “педагогинями”… я з сином теж таке пройшла – колись неперевершена вчителька-методист, володарка різних вчительських нагород та регалій, стала неврівноваженою та трохи не від світу цього…
    2. вчитель може підвищувати голос… може кричати… але це свідчить лише про те, що він не має інших інструментів впливу на дітей, тобто – професійно непридатний до викладання.
    3. слід робити поправку на вік дітей, а саме на те, що ці діти адаптуються до різних викладачів після початкової школи і стиль поведінки має бути інакшим… більш мяким та душевним… а в аудіозаписах криків вчительки було стільки ненависті!!!

  2. Действительно страдают дети. Как может учитель, который как минимум в три раза старше ребенка, ставить себя на один уровень с несовершеннолетними? Часто учителя мстят детям за плохое поведение, за высказанную точку зрения, настраивают класс и других учителей против ребенка. Дети жестоки. А вот учителя, за солидарность с коллегой, начинают массовые издевательства и унижения ребенка, нанося тем самым моральный и психический вред . Это такой педагогический вид расправы над инакомыслием, над личностью.
    Это учителя ведут себя как крысы. Девочка молодчинка! Родителям желаю силы воли и твердости характера. Защищайте своего ребенка, боритесь до последнего!

  3. Абсолютно согласен с вышеупомянутыми словами Виталии. Наталья Николаевна – человек, которого я знаю уже почти пятнадцать лет. Невзирая на определённые словесные оплошности, она внесла огромный вклад и также свои нервы на то, чтобы я стал тем, кем я есть сейчас. И я действительно благодарен этому человеку. Не будь хотя бы один преподаватель требовательным, то больное поколение, растущее на наших глазах, прогрессировало бы и впредь. Никогда ещё Наталья Николаевна не повысила тон на того, кто был подготовлен к уроку и банально не тупил. Поэтому не забывайте уделять время воспитанию своих деток, они того стоят. Последнее: с самого первого дня евромайдана и вплоть до окончания в следующем году 11 класса у меня была радикально проукраинская позиция. Но я ни разу не услышал в свою сторону ни единого кривого слова. Поэтому, уважаемая Таня Украинка, не путайте грешное с праведным и ищите спасение внутри (надеюсь, смотрели “Побег из Шоушенка”).

  4. Вчительку з великої букви, як написала Віталія, повинні абсолютно рівноправно любити усі діти й батьки. Вчителі *- дуже великі професіонали. Зараз вони говорять одне, а через 2 години, вони цього вже не говорили. Майстерно відмовляються від щойно сказаних слів. Згідно законодавства України чи то хлопчик чи дівчинка, але ставлення до дитини має бути однакове, незалежно того, що її носіть гроші одні батьки, а інші не носять. Якщо Вам не вистачає грошей, звільняйтеся, репетиторство і бізнес – це Ваше покликання. Школа має поважати гідність кожної дитини. Не вмієш працювати рівноправно з дітьми Геть зі школи. Ганьба таким вчителям!!!!!!!!!!

  5. Вчительку з великої букви, як написала Віталія, повинні абсолютно рівноправно любити усі діти й батьки. Вчителі *- дуже великі професіонали. Зараз вони говорять одне, а через 2 години, вони цього вже не говорили. Майстерно відмовляються від щойно сказаних слів. Згідно законодавства України чи то хлопчик чи дівчинка, але ставлення до дитини має бути однакове, незалежно того, що її носіть гроші одні батьки, а інші не носять. Якщо Вам не вистачає грошей, звільняйтеся, репетиторство і бізнес – це Ваше покликання. Школа має поважати гідність кожної дитини. Не вмієш працювати рівноправно з дітьми Геть зі школи. Ганьба таким вчителям!!!!!!!!!!

  6. Все так і є, але…дорога ще дуже довга до повного одужання суспільства. І батьки, і діти з проукраїнською позицією стають незручними для усіх без виключення: від класного керівника до керівника міского відділу освіти. Їм пропонують помовчувати, не висуватися, не провокувати “еліту” класу та міста, яка, зазвичай, люто ненавидить таких як ми. Потім починають цькувати дитину, вона стає вигнанцем – у кращому випадку, а в гіршому, як це було у нашому – проти неї фабрикують справу про побиття чи ще щось подібне і волочать по судам. Пошуть газети, показують по телебаченню….Люди виснажуються. Ми виграли суди усіх інстанцій, позивачів, що відверто оббрехали малолітнього, вигнали із зали суду за неприпустиму поведінку, АЛЕ….органи управління освітою тихо,як щурі сиділи, нічого не робили для захисту дітей, а чекали рішення суду. А потім НІХТО НІ ПЕРЕД КИМ НЕ ВИБАЧИВСЯ!!!! ГАЗЕТИ ТА 7-Й КАНАЛ, що оббріхували сина відмовчують досі. А в новій школі, замість допомогти дитині, яка перенесла мораньне катування у залах суду, під час неправомірних допитів з тиском поліціїї, щодня пишуть зауваження!!! Йому було 7, зараз – 9 років, дитина увесь цей час страждає. ЗАДУМАЙТЕСЯ, чи готові Ви пожертвувати здоров*ям дитини? Нам усім разом необхідно шукати інший спосіб боротьби, де б не страждали діти!

  7. Я бывшая ученица Натальи Николаевны и хочу сказать что это единственный человек( вне семьи), который настолько повлиял на моё воспитание и мировоззрение. Эта Женщина с большой буквы воспитала необъятную кучу детей, которые от части благодаря ей добились успеха. Да, она немного повысила тон, но все мы люди и всем нам свойственны ошибки. В этой статье вы вспомнили все ее плохие качества. А знаете ли вы ее хорошие стороны??? По всей видимости нет! Ибо они абсолютно перекрывают любые огрешности. Наталью Николаевну все уважают, любят и слушает не только ее дети, но и другие ученики, потому что этот человек всегда придёт на помощь и сдаёт максимально все для ребёнка. Можно ли обвинять только учительницу, дорогие журналисты?? А вы имели дело с детьми подросткового возраста?! Могу со стопроцентной уверенностью сказать, что АБСОЛЮТНО каждый учитель в 17 школе повышает голос на своих учеников. Это неоспоримый факт. Перекрутили очень многое в этой статье, мне стыдно за наши СМИ, которые вырывают провокационные фразы и преподносят их как единственную реальность. Если бы Наталье Николаевной было плевать на этих детей, пыталась бы она им что-то донести? Старалась бы втолкнуть детям что-то в голову? Уважаемые журналисты, знали бы вы на достойном уровне свою профессию, то может быть хватило бы смекалки написать про заслуги этого человека. Сумели бы сопоставить все за и против. А пока что только односторонний обстрел, отрывки фраз. Благодарю за внимание, и надеюсь что когда-либо светлые головы журналистов смогут преподносить аудитории достойные новости, а не очередные громкие заголовки!

Коментарі закриті.