На сесії міськради депутати спробували зняти з посади Олександра Радуцького

Чергова сесія міськради увінчалась гучними заявами та радикальними пропозиціями. Так по ходу роботи депутатів, Павло Карась запропонував розглянути питання щодо відставки директора комунального підприємства «Черкаситеплокомуненерго» Миколи Кушніра через незадовільну роботу керівника.

Однак секретар Черкаської міської ради Олександр Радуцький припустив, що такими пропозиціями пан Карась хоче зайняти позицію директора підприємства.

В свою чергу депутат Карась розцінив репліку Радуцького як особисту образу і висунув на голосування питання щодо дострокового зняття Олександра Радуцького з посади секретаря міськради.

Проте пропозиція Карася не набрала достатньої кількості голосів, задля внесення її до порядку денного. Але Радуцький запропонував все ж голосувати, тільки у форматі поіменного голосування.

В результаті після 15-хвилинної перерви депутати від фракції «Черкащани» та деякі представники інших політичних сил вирішили покинути сесійну залу в знак протесту проти висловлювань секретаря міськради.

Таким чином у залі залишилась нечисленна група депутатів, що унеможливило подальшу роботу сесії і її перенесли.

Читайте також: Олександра Рибченка офіційно виключили з Партії ветеранів Афганістану.