Міський голова екскурсоводив у своєму кабінеті

Голі вікна, незручне крісло та дошка планувань – таким є робочий кабінет міського голови сьогодні. Нагадаємо, після виборів екс-мер Сергій Одарич забрав із приміщення крісло та штори. Новому очільнику міста на кремезному троні не сидиться, каже, що не зручно.  вікна Анатолій Бондаренко хоче завісити фіранками із зображенням герба Черкас.

Та головне у мерівському кабінеті не краса, а робоча обстановка. Біля виходу висить велика дошка планувань. Тут міський голова пише цілі, ідеї та проблеми у різних сферах міського господарства. Про деякі плани на наступний рік нам пощастило дізнатися.

Подія року: до Черкас прибули нові «рогаті»

Першу трійку рогатих напередодні нового року протестував особисто міський голова з представниками депутатського корпусу. Вартість восьми одиниць електротранспорту, що закупили на Луцькому автомобільному заводі складає понад 30 млн. грн. За словами міського керманича кошти на придбання тролейбусів і надалі будуть закладатися у міському бюджеті.

Нові рогаті мають довжину 10 з половиною метрів та можуть вмістити максимум 102 пасажири. Салон виконаний у світлих барвах, має металеві та пластмасові поручні, напівм᾽які сидіння, обшиті тканиною. Стеля висока, кватирки широкі у кабіні водія майже все максимально автоматизовано. Транспорт обладнаний для перевезення людей з особливими потребами.

Перехожі так дивувалися новим тролейбусам, наче побачили у місті динозавра. Сподіваємося, наступного року парк «Черкасиелектротрансу» поповниться новими одиницями і містяни сприйматимуть комфортне пересування містом, як звичайну річ.