Хто винен у бездоріжжі?

Представники громадських організацій завітали до Державної служби утримання доріг, щоб вияснити причини жахливого стану доріг в Черкаській області. Поштовхом став ямковий ремонт в Чорнобаївському районі. Там замість асфальту використовували невідому суміш, скоріше схожу на пластилін зі щебнем. Служба утримання доріг всю відповідальність перекладає на “Облавтодор”.

Орендований БРОДСЬКИМ?

Офіційне звернення до Михайла Бродського опублікував на своїй сторінці у «Фейсбуці» секретар міськради Олександр Радуцький.

Після вчорашнього засідання виконкому він зробив висновок, що Сергію Одаричу треба змінити адресу перебування.

Я знаю цю людину вже 10 років. На третьому році нашого знайомства він визнав у присутності своїх близьких, що я його близький друг. Я ще досі вірю в його почуття. Але він залежний. В цьому є приклади його не самостійності. Я завжди був готовий підтримати Сергія. Навіть зараз маю таке бажання. Але його орендували. Його мозок та його знання. Наскільки виграв би будь-який ВИШ, якби мав учителя-Одарича. Сьогодні зрозумів,що його поклик навчати студентів.

Підсумовуючи Олександр Радуцький зазначив: Звертаюсь до Михайла Бродського: “Міша!!!не знущайся над людиною. Хай займається улюбленою справою. Хай навчає студентів”!!!. Він науковець-фантазер,а не політик та господар!!!Черкасам політика не потрібна!!!”

Уряд спрямував 5 млн. гривень на ремонт неіснуючої в Черкасах вулиці

Кабінет міністрів України на своєму засіданні 3 серпня ухвалив Постанову № 543 відповідно до якої буде проведено ремонт вулиці Київської в м.Черкаси на суму 5 мільйонів гривень. Причини фінансової колізії пояснила директор департаменту бюджетної політики Наталія Джуган.

В області вулиця Київська існує в Умані та Золотоноші. Тож чи отримають Черкаси 5 мільйонів із державної казни наразі невідомо.

Черкаський ЦНАП у сутінках

Черкаський ЦНАП другий день поспіль працює без світла. Електроенергію вимкнули через борги. Зі скаргою до “Прочерку” звернувся й екс-заступник міського голови Павло Карась. Він прийшов у ЦНАП з особистого питання, та не зміг скористатися його послугами. Як працюється у сутінках розповідає керівництво підприємства.