«Партія політики Путіна» сидить у приймальні БОТНАРА?

В мережі з᾽явилася інформація про «Партію політики Путіна», яка нібито існує в Черкасах. Ми віришили сходити в гості до дивної політичної сили. Що з цього вийшло – далі у сюжеті.

Депутат міської ради Юрій Ботнар підтвердив юридичну адресу своєї приймальні. Але щодо путінської партії нічого конкретного не сказав.

Батьки учнів не повинні здавати кошти на склопакети

Батьки учнів не повинні здавати кошти на склопакети. Про це ще раз нагадав секретар міськради Олександр Радуцький на своїй сторінці у «Фейсбуці».

Днями стало відомо, що у дитячому садочку №81 збирають по 700 гривень з батьків на заміну склопакетів. Згідно прийнятого міською радою бюджету цього року буде проведена заміна вікон у частині шкіл та садочків. У навчальних закладах, що не потрапили до цьогорічного переліку, склопакети встановлять наступного року.

– Я ще раз вас закликаю, не поспішати! Поступово, протягом двох років, у Черкасах буде проведена термомодернізація всіх шкіл та садочків. Ми розуміємо, що діти – це наше майбутнє. І в першу чергу ми маємо попіклуватися про їхню безпеку, — пише Олександр Радуцький.

Демобілізовано 40 бійців 14-го мотопіхотного батальйону

Довели до банкрутства?

Бюджетоспроможне, в минулому, підприємство ПАТ “Дашуківські бентоніти” після його приватизації стало занедбаним та збитковим. Раніше тут працювало близка 400 осіб, а тепер лише 50, заробітна плата яким виплачується невчасто. І на сьогоднішній день на комбінаті великий борг по заробітній платі. Взятий власниками кредит у ВТБ Банку на розвиток ПАТу “Дашуківські бентоніти” так і не був використаний належним чином. Гроші для розвитку та модернізації підприємства були “вкрадені власниками”, а договір про залучення інвесторів було порушено. Під керівництвом “головно акціонера” Юрія Кирилова підприємство тільки за 2014 рік зазнало збитку близька 20 млн.гривень. Анатолій Бондаренко, як депутат обласної ради, зобов’язався взяти під особистий контроль відродження працеспроможності підприємства ПАТ “Дашуківські бентоніти”.