Батьківщина в трійці лідерів на Черкащині

«Батьківщина» в трійці лідерів на Черкащині. Про це під час прес-конференції повідомив кандидат на посаду міського голови Анатолій Бондаренко. Він також поділився планами політичної сили. Зокрема, в обласній раді, батьківщинівці співпрацюватимуть з «Черкащанами», «Свободою», «Радикальною партією Олега Ляшка» та «Самопоміччю». Щодо президентської партії – поки не визначились. З «Опозиційним блоком» «Батьківщина» не матиме нічого спільного.

В разі перемоги на виборах міського голови Анатолій Бондаренко розпочне втілювати в життя свою програму. Пріоритетними пунктами якої є розвиток міста, прокладання доріг, реформа тролейбусного парку та запровадження народного віче.

Представився громадськості й новообраний депутат облради від «Батьківщини» Роман Буданцев, який здобув перемогу на складному окрузі в Чорнобаївському районі. Народний обранець має 4 вищі освіти та покликаний втілити свої знання у практичний розвиток області. Як те зробив рідний дядько Романа, доклавши рук до будівництва черкаського «Азоту».

У Черкасах з’явилась патріотична клумба

Осінній дитячий парк

Які професії черкасці вважають престижними?

У складних економічних умовах українцям стає все складніше заробити собі на життя. Які професії черкасці вважають найбільш престижними та високооплачуваними?