Одарич публікує фото своєї команди після кожного програшу?

Відразу після програшу на мерівських перегонах аутсайдер Сергій Одарич опублікував фото команди Вільних демократів та привітав черкащан з вибором. Судитися він не збирається, вважає, що кожен голос був поданий виборцем особисто і свідомо.

Черкаський журналіст Валерій Воротник помітив, що після кожного ляпаса долі, вигнання, тощо Одарич публікує фото себе та команди. Люди на фото через певний час перестають бути в команді.

– Мені жаль молодь, що на фото. Їм запудрив мізки паталогічний брехун та навіжений брехнею. Принцип секти. Кидайте його та якнайшвидше тікайте! Не псуйте карму, – закликав Валерій Воротник.

На своїй сторінці у Фейсбуці він виклав фото, зроблене 28 квітня 2013 року, відразу після імпічменту колишнього міського голови. Багато людей зі світлини вже не входять до команди Сергія Одарича.

В Україні є власний Helloween – 17 листопада

Виявляється, в Україні є власний Хелловін. Його відзначають, як і день студента 17 листопада, який у народі охрестили нещасливим і старалися сидіти цього дня вдома. Так і казали: «На Єрема — сиди вдома», оскільки «з-під порога крутить, мутить, беспутить». Вважалося, що нечиста сила намагається проникнути в хату і винести вогонь, або вугілля, аби вкрасти щастя у господарів.

Соборною площею водили «залежну партію»

Соборною площею водили «залежну партію». В неї перетворили собаку на повідку. Таким чином учасники театралізованого дійства збирали підписи черкащан до Президента з проханням підписати закон про держфінансування партій.  Крім Черкас подібні акції пройшли ще в п᾽ятьох українських містах.

Мер Черкас – Анатолій Бондаренко, – офіційні результати ТВК

За результатами голосування, у виборах переміг Анатолій Бондаренко. Приблизно на 2 тисячі голосів батьківщинівець обійшов Сергія Одарича, який майже 9 років працював на посаді міського голови Черкас.

«Черкаський Дніпро» зрівнявся з тернопільською «Нивою»

«Черкаський Дніпро» на виїзді зіграв у нічию з тенопільською «Нивою», яка нині знаходиться у кінці турнірної таблиці, а черкащани перебувають на лідируючих позиціях у чемпіонаті.

Запекла боротьба між противниками тривала протягом всього матчу. Рахунок відкрили господарі поля. Під кінець першого тайму черкаська команда трохи несподівано зуміла відігратися.

У другій половині матчу ситуація на полі вже вирівнялася. Команда «Черкаського Дніпра» отримала додатковий заряд енергії та впевненості у перемозі.  На останніх хвилинах черкащани отримали пенальті у власні ворота. На щастя, гравець «Ниви» не влучив із одинадцятиметрової позначки.

Черкаські гравці обіцяють «вибачитися» перед вболівальниками 21 листопада під час домашнього матчу на центральному стадіоні з надважливим суперником кіровоградською «Зіркою». Запрошуємо підтримати «Черкаський Дніпро». Вхід на матч – ВІЛЬНИЙ.

 

У Черкаському національному роздавали бонуси та передбачення

У черкаських ВИШах відзначають День студента. 17 листопада тут проводять лотереї, концерти, конкурси та флешмоби. Про особливості святкування розповіли студенти Черкаського національного університету.