Тротуар біля ЦДЮТ ніхто не «дерибанив»

Біля Центру дитячої та юнацької творчості незабаром з᾽явиться оновлений газон. Про це повідомив директор навчально-виховного закладу Олег Забєлін, надавши всі необхідні документи включно з планом реконструкції та рішенням міської ради. Вже до зими роботи на тротуарі буде завершено, а на навесні підготовлене місце засіють травою. Надалі планується реконструювати всю площу, на що з міського бюджету витратять близько 700 тис. грн.

Таким чином наші кореспонденти переконалися, що ніхто не збирається захоплювати тротуарну територію під встановлення нових кіосків. Як про те писав громадський активіст Євгеній Єзик.

Черкащани забули про Революцію Гідності?

Наприкінці листопада українці відзначатимуть вже другу річницю події, яка перевернула хід новітньої історії України – Революцію Гідності. Нині в кожному українському місті встановлено стели та пам’ятні знаки Героям Небесної Сотні. Що згадають черкащани про події на Майдані?

Невідомі намагалися встановити кіоск у центрі міста

Серед білого дня у центрі Черкас невідомі намагалися встановити кіоск. На щастя, представники депутатського корпусу та правоохоронці вчасно відреагували та зупинили протиправні дії. Працівники не надали жодних дозвільних документів, а юрист забудовника запевнила, що це прикра помилка і до вечору кіоск зникне.

На місце події оперативно прибув керівник управління інспектування та новообраний міський голова. Зрештою, на порушників було складено акт.

Квітковий ринок на Смілянській, 33 поки не чіпатимуть

До 31 січня 2016 року в центральній частині Черкас (за адресою: вул. Смілянська, 33) працюватиме ярмарок із продажу квітів. Він розгорнеться на площі 10 метрів квадратних і буде розрахований на 5 торгівельних місць.

Квіткарям подобається торгувати в середмісті, адже тут багато перехожих, тож більша можливість заробити. А от керівництву центру дитячої та юнацької творчості такий ярмарок не до смаку, тим паче він порушує усі дозволи.