ФК «Черкаський Дніпро» чекає на вболівальників

«Черкаський Дніпро» готовий перемагати у відповідальному матчі з кіровоградською «Зіркою». Гравці задоволені результатами турнірної таблиці та розраховують успішно завершити першу частину сезону. Гравці перебувають у повній як фізичній, так і моральній готовності. Вони вмотивовані і не бояться грізного суперника.  Футболісти розраховують на підтримку вболівальників, що дуже важливо для бойового духу та спортивної наснаги. Вхід на вирішальний матч – вільний. Тож «Черкаський Дніпро» запрошує черкащан на гру, яка відбудеться 21 листопада на центральному стадіоні о 14.00.

Черкащина на 15 місці в рейтингу ДТП

В області минув тиждень безпеки дорожнього руху. Такі профілактичні заходи щорічно проводяться під егідою ООН, адже у світі смертність на дорогах входить в трійку лідируючих причин скорочення чисельності населення.

В рамках тижневика даївці спільно з медиками провели превентивні бесіди з учнями шкіл та підбили підсумки наслідків дорожньо-транспортних пригод в області.

Виявляється протягом 10 місяців у державі загинуло 3000 осіб внаслідок ДТП. Черкащина нині посідає 15 місце за рівнем аварійності на автошляхах. Статистика невтішна через безвідповідальність кермувальників. Пересічний водій від 5 до 10 разів порушує правила дорожнього руху прямуючи звичним маршрутом. Серед найпоширеніших у Черкасах порушень – не пристібатися паском, не оновлювати аптечку та не пропускати пішоходів на переходах.

Працівника військкомату нагородили орденом військової звитяги

Представника черкаського військомата Олександра Шиша на сесії міськради нагородили орденом війської звитяги.

За словами розвідника окремого батальйону спецпризначення Віталія Черняковича, це, мабуть, перший випадок в Україні, коли з проханням про нагороду представника військомату до міської ради звернулися самі солдати.

“Олександр Шиш дуже допомагав у лікування бійців, у забезпеченні всім необхідним. Тому він цю нагороду зазлужив”, – зазначив Віталій Чернякович.