Спотиканням кінець – у центрі оновили зупинку

Навпроти Центрального ринку відремонтували дорожнє покриття біля зупинки громадського транспорту. На неналежний стан цієї ділянки автошляху протягом багатьох років нарікали черкащани. Наразі керівництво департаменту запевняє, що всі роботи буде завершено протягом доби, тож містяни зможуть комфортно та безперешкодно користуватися громадським транспортом.

 

Спересердя Володимир Білик зробив сенсаційну заяву

Радник голови облдержадміністрації Володимир Білик публічно зізнався, що крав гроші з бюджету. Так він відреагував на закид про корупцію депутата обласної ради Михайла Мушієка.

 

На вул. Оборонній не закопують гроші в землю

Принаймні так запевняє департамент ЖКК та підрядник, який виконує роботи на цій ділянці. Вони обурені інформацією, яку днями оприлюднили громадські активісти у деяких місцевих ЗМІ.

У резонансному повідомленні йшлося, що прокладання каналізаційної мережі на вулиці Оборонній коштує 8 млн. грн. та здійснюється з низкою порушень. Керівник управління вуличної інфраструктури Сергій Отрешко вважає, що активісти не до кінця розібралися у питанні. Тож пояснює, що відбувається з професійної точки зору.

Поки влада і громада шукають спільну мову місцеві жителі сподіваються на якнайшвидше завершення робіт та забезпечення комфортних умов пересування вулицею. У департаменті обіцяють, що до нового року завершать усі роботи на об᾽єкті.