Підрядник запевняє, що йому погрожували

Бурхливу дискусію викликав перерозподіл коштів у сфері житлово-комунального комплексу та охорони здоров’я. Спеціалісти запевняють, якщо не проплатити роботу підрядника на вул. Оборонній – акти виконаних робіт не будуть підписані до кінця року.

Втім, активісти «Автомайдану» вже подали заяву до правоохоронних органів про злочин стосовно завищення вартості робіт по вул. Смілянській на 500 тис. грн. Підрядник, в свою чергу, стверджує, що активісти погрожували йому. Міський голова закликав усіх заспокоїтись.

Депутати не обирали виконком і секретаря

Під час формування порядку денного у депутатів виникли непорозуміння щодо питань обрання нового складу виконкому та секретаря міськради. Зокрема, «Укроп» і «Черкащани» категорично відмовились голосувати за такий порядок денний. У зв᾽язку з нестачею голосів депутати розійшлись на перерву після чого продовжили роботу.

Студенти заробляють на життя музикою

Студенти Черкаського державного бізнес-коледжу Назар та Роман заробляють своїм талантом. Хлопці час від часу грають та співають у громадських місцях. Цього разу розважали черкасців на зупинці біля ТРЦ. За дві години імпровізованого концерту вуличні музики заробили трохи грошей та дві пачки локшини швидкого приготування.