Колектив заводу проти директора-депутата

Трудовий колектив Черкаського авторемонтного заводу проти поновлення на посаді депутата-директора Романа Шевченка. Восени минулого року він був звільнений за невиконання та зрив замовлення Міністерства оборони щодо ремонту автомобілів для армії. Як запевняють робітники заводу, пан Шевченко нічого не робив на підприємстві, а лише пропарився за його рахунок, аби втрапити до складу Черкаської міськради.

Нині проти Романа Шевченка відкрито кримінальні провадження щодо зловживання службовим становищем та нецільове використання коштів, оскільки запчастини закуплялися за завищеними цінами, через що зірвалися контракти та терміни виконання.

Сьогодні на підприємстві працює 67 осіб, які через безгосподарність минулого керівництва не отримували заробітну плату. Нині заборгованості нарешті виплачені. Завод має нового керівника та замовлення з ремонту бортових та легких санітарних автомобілів.

Справи потроху налагоджуються, тож на зборах трудового колективу щодо  повернення Романа Шевченка на посаду робітники проголосували одноголосно проти. Однак крапку у цій справі поставить суд.

 

Багаторічне провалля у сквері «Юність» ліквідували

Неподалік перехрестя бул. Шевченка та вул. О. Дашкевича багато років тому сталося провалля. Увесь цей час небезпечна частина тротуару була обнесена захисною стрічкою, чи обсипана піском. Нарешті комунальники взялися за облаштування благоустрою скверу «Юність», руки дійшли і до проблемної ділянки. Робітники декілька днів поспіль працювали над об᾽єктом, наразі «дірку» заасфальтовано.

Місто має пам᾽ятати своїх Героїв

З ініціативи мерії на черкаських сіті-лайтах з᾽явилися портрети загиблих учасників АТО. Напередодні аналогічну галерею відкрили у стінах міськради. Днями на Площі Слави відбудеться відкриття пам᾽ятного знаку Героям Небесної Сотні та війни на Сході. Місцеві жителі підтримують таку ініціативу та вважають, що натовцям необхідна також фінансова допомога.