У Черкасах презентували місцеву організацію руху Валентина Наливайченка «Справедливість»

Головою обласної організації став колишній голова обласного управління Служби безпеки України Олег Котляр. Його заступником обрали Руслана Колєснікова. За його словами новостворена політсила співпрацюватиме з демократичними партіями, такими як ВО «Батьківщина», «Народний рух», «Народний контроль» та «Укроп». До діючої влади прибічники руху Валентина Наливайченка ставляться вороже і називають її внутрішнім ворогом. Новостворена політична партія позиціонує себе силовою, вона не готова йти на компроміси, а налаштована відстоювати інтереси українців на наступних виборах.

Потужна злива у Черкасах підтопила деякі мікрорайони

У зв᾽язку з погодніми умовами на деяких маршрутах змінено або ж зупинено рух тролейбусів. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі повідомив член громадської ради при КП «Черкасиелектротранс» Валерій Мироненко.

Найбільше підтопило Грушевського, Одеську, Смілянську, 30-річчя Перемоги, Пацаєва, Університетську та інші. Комунальні служби зробили усе можливе для поліпшення ситуації на дорогах.

Дитячий майданчик у центрі Черкас закидали сміттям

Дитячий майданчик, що знаходится за адресою вул. Смілянська 2 більше нагадує сміттєзвалище. Тут давно вже не граються малюки – лавки поламали, а гойдалки покрали. Кругом антисанітарія: недопалки, пляшки з-під алкоголю та побутові відходи. Поряд розташовані житлові будинки та офісні приміщення. Але хто має опікуватися цією територією наразі невідомо.

Учасник АТО з Умані купив квартиру на пільгових умовах

Завдяки програмі молодіжного кредитування родина Романа Чашуріна сплатить за житло на 30% менше. Батько 4-річного хлопчика чекає на народження другої дитини вже за місяць. Тому радіє власному помешканню та планує якнайшвидше відсвяткувати новосілля. Наразі атовець урочисто отримав договір купівлі-продажу, цього ж дня його дружині вручили ключі.

Роман Чашурін пішов добровольцем до військкомату ще у березні 2014 року, служив у 30-й окремій механізованій бригаді. Власноруч керував танком, брав участь у військових діях у селі Піски, біля Донецька, Маріуполя та Дебальцево.