У Черкасах ДТП з легковиком та каретою швидкої

Близько 20-ї години 7.07. 2017, на перехресті вулиць Дашкевича та Благовісної сталося ДТП за участі автомобіля ВАЗ-2110 та швидкої медичної допомоги.
Водій легковика намагався проїхати перехрестя на жовтий сигнал світлофору та скоїв зіткнення з каретою медиків. Постраждалих в автопригоді немає.
На винуватця патрульні склали відповідні адміністративні матеріали за ст.124 КУпАП.

Обласний центр зайнятості кличе на роботу: середня зарплата на Черкащині – 5470 грн.

Обласний центр зайнятості кличе на роботу: середня зарплата на Черкащині – 5470 грн. Про рівень подолання безробіття та легалізацію ринку праці говорили у Черкасах керівники обласних центрів зайнятості з усієї України.
Черкащині є чим похвалитися, адже тут рівень укомплектування вакансій перевищує загальнодержавний і складає 90,6%. В області діють програми сприяння зайнятості населення та залучення іноземних грантів. Детальніше про підсумки роботи у першому півріччі розповів в. о. Голови Державної служби зайнятості Валерій Ярошенко.
На жаль, в Україні та на Черкащині, зокрема, спостерігається активна міграція працездатного населення. Лише минулого року на заробітки до Польщі виїхали 1 млн. 280 тис. українців. 8 млн. робітників не є платниками податків, оскільки працюють в тіні без соціальних гарантій. Тож одним з основних завдань Державної служби зайнятості є забезпечення соціального захисту населення в умовах офіційного працевлаштування.

Віднині черкащани можуть он-лайн записатися на прийом до фахівця центру зайнятості.