Управління юстиції у Черкаській області відзвітувало за 1-ше півріччя 2017 року

Територіальне управління юстиції у Черкаській області поділилось досягненнями  та проведеним об’ємом роботи за 1-ше півріччя 2017 року.

Серед досягнень: реалізація на місцях антирейдерського закону, активне впровадження послуги «Шлюб за добу», запровадження просвітницької україно-американської програми «Я маю право».

Читайте також: Юстиція повідомляє про спрощення процедур.

Пожежники загасили автомобіль, що зайнявся на автостоянці

У Черкасах на автостоянці, що по вулиці 30 років Перемоги загорівся автомобіль “Opel Omega”. Причиною загорання стало коротке замикання електропроводки транспортного засобу. На місце події оперативно прибув екіпаж рятувальників, які і загасили пожежу.

Читайте також: Рятувальники та медики провели спільні пожежні навчання.

Кипить робота на черкаському мосту. Зранку в четвер працювало до 10 робітників

Активність проведення ремонту черкаського мосту зашкалює. Тисячі робітників, представники багатьох професій одночасно працюють над покращенням черкаського мосту! ))

Черкаські пенсіонери запалили танцем у середмісті

Літня пара поєдналась у запальному танці у сквері за ОДА. Під звуки оркестру, пара продемонструвала неабияку гнучкість та відчуття ритму. Очевидцям вдалося зафільмувати на телефон танець цього тандему.

Читайте також: Відомий художник представив свої роботи в центрі міста.

Дорожники, кладучи асфальт після дощу, накинулися на людину з телефоном

У Черкасах стався черговий курйоз із дорожниками. На перехресті бульвару Шевченка та вулиці Чехова робітники клали асфальт прямо на мокру поверхню, що обурило мешканця міста, який паралельно це знімав на телефон. В свою чергу один з робітників вирішив відреагувати неадекватно та декілька разів вдарив чоловіка своїм знаряддям праці та, в результаті, збив з рук мобільний телефон. За цим фактом постраждалий звернувся у правоохоронні органи.

Читайте також: Підрядник робіт на Героїв Дніпра відповів на критику щодо якості асфальтного покриття.

Черкасами пронісся буревій та потужний дощ

Ввечері 26 липня місто Черкаси накрив потужний антициклон з сильним вітром та інтенсивним дощем. Вітер був настільки сильним, що позносив дерева, а ті, в свою чергу, позривали мережі електропередачі та попадали на дахи та автомобілі. Також велика кількість води, з якою не вдалося впоратись системі зливової каналізації, паралізувала декілька важливих вулиць міста.

Читайте також: Черкащиною пройшов сильний буревій. Найбільш постраждав Золотоніський район. 51 населений пункт дві доби без світла.