Черкащан кличуть на костюмований бал чаклунів

Традиційно наприкінці жовтня в усьому світі відзначають свято відьомської сили Halloween. Вперше це свято у кінотеатрі «Україна» 21 жовтня із 17 до 21 год. До святкувань запрошують як дорослих, так і дітей. Для відвідувачів заходу передбачено конкурси, розіграші, веселощі, шоу-програма, кіноперегляд.

Гостей кінотеатру частуватимуть смаколиками та казковим зіллям. У програмі: показ чаклунської мови, ігри, аукціони, дефіле та фотозони. Для кіноперегляду запропонують щось особливе. Назву і жанр фільму організатори тримають у таємниці.

Кінопрем᾽єра: черкащани побачили міського голову в ролі гетьмана. 

Новий газон, а не бур’ян: бульвар Шевченка стає чепурнішим

Тривають роботи з реконструкції бульвару Шевченка. Обабич пішохідної алеї стелять газонне покриття. Роботи тривають поруч з Черкаським Національним Університетом ім.Б.Хмельницького. Зелене покриття відновлюється поступово, безумовно, потрібен час аби нова трава прийнялася.

Черкаси накрив густий туман

Черкащина знаходиться на межі зіткнення двох різних повітряних мас: вологої і прохолодної з Балтійського моря та теплої і сухої з півдня Західної Європи. Тому переважає тепла як для цього часу погода, без суттєвих опадів, яка утримається до кінця робочого тижня, – інформують в обласному гідрометцентрі.  Нічна температура буде у межах +5+10º, денна +15+20º. При цьому, у нічні та ранкові години існуватимуть умови для утворення туманів різної щільності. Найбільш щільні тумани утворюватимуться поблизу водних об’єктів та у пониззях рельєфу, де більш значний контраст температур.

Тумани на Черкащині частішають з настанням осінньо-зимового періоду. Вони значно ускладнюють роботу транспорту, будівельників, посилюють забруднення атмосферного повітря викидами підприємств та автомобілів.

У Черкасах на вулиці Лазарєва завершують реконструкцію вуличного освітлення

Днями планують демонтувати аварійні залізобетонні електроопори. На їх місці уже встановили сучасні світильники. Детальніше у коментарі «Антені» розповів директор КП «Міськсвітло» Віталій Терьохін. Якщо вистачить коштів, до кінця року планують осучаснити ліхтарі на Руставі, Одеській, Сумгаїтській. Там вже пройшли тендери і укладені договори.

У Черкасах на вулиці Лазарєва встановили нове освітлення. 

25 жовтня відбудеться чергове засідання “Антирейдерського комітету”

Для забезпечення захисту прав аграріїв від спроб рейдерських захоплень землі чи врожаю та швидкого реагування на будь-які незаконні дії стосовно протиправного захоплення їхнього майна створено обласний оперативний штаб із протидії аграрному рейдерству.