Куди черкащанам привозитимуть воду (перелік адрес – на сайті antenna.com.ua)

Оперативний штаб з ліквідації наслідків негоди при Черкаському міськвиконкомі продовжує працювати. Станом на 18 годину 18 січня не вдалося відновити водопостачання у місті. Запасу води на котельнях вистачить до ранку.

Рішенням штабу прийнято рішення про підвіз води 18 січня о 19,20, 21 год та 19 січня о 6,7,8 ранку:

  • На вулиці Гагаріна – перехрестя вулиць Гагаріна та Хмельницього, біля Грандмаркету.
  • На площі 700-річчя – біля “Папа Карло”.
  • Хімселище – біля Палацу Спорту “Будівельник”.
  • Південно-Західний район – перехрестя вулиць Сумгаїтська та Вергая, біля “АТБ”.
  • Південно-Західний район – біля Соснівської СУБ.
  • Центр – перехрестя Вулиць Смілянська та Надпільна, біля торгового центру.
  • Район “Сєдова” – перехрестя вулиць Різдвяна та Шевченка.
  • Луначарського – біля “АТБ”.
  • Центр – перехрестя вулиць Пушкіна та Шевченка, біля “Оскара”
  • Мікрорайон “Зелена” – зупинка “Бидгощська”- біля піцерії “Мадагаскар”.

Читайте також: У Черкасах невтішна ситуація з водопостачанням. Працює оперативний штаб. 

Води немає. Ситуація у Черкасах загрозлива

Оперативний штаб з ліквідації наслідків негоди при Черкаському міськвиконкомі продовжує працювати. Станом на 18 годину 18 січня не вдалося відновити водопостачання у місті. Запасу води на котельнях вистачить до ранку.

Черкаські рятувальниками борються з наслідками негоди

8 січня, о 7:30 у Черкасах, на вулиці Дахнівській, в районі другої міської лікарні, на тролейбусну лінію впала стара сосна. Внаслідок обриву контактної мережі під проводи мало не потрапив чисельний транспорт, що в цей час рухався вулицею. Водночас, контактні проводи зачепили рейсовий автобус, що виконував рейс за маршрутом «Черкаси – Березняки”. Для ліквідації аварії, на вулицю Дахнівську було направлено відділення 2-ї державної пожежно-рятувальної частини Черкаського гарнізону. Проте, розпочати проведення рятувальних робіт, фахівці ДСНС змогли лише отримавши дозвіл від аварійної бригади «Черкасиелектротранс». Рятувальники розрізали та прибрали з дороги дерево, що впало, а також вивели з салону маршрутного автобусу 30 пасажирів. Завдяки скоординованим зусиллям рятувальників, фахівців «Черкасиелектротранс» та представників національної поліції, які перекривали автодорогу, наслідки аварії було ліквідовано професійно та швидко. Травмованих та потерпілих внаслідок події не було.

Дивіться також: Рятувальники закликають для участі у церемонії освячення води 19 січня обирати лише офіційно визначені місця

Штормове попередження. У Черкаській області вночі 19 січня очікується сильний сніг, на дорогах ожеледиця

До уваги водіїв! Штормове попередження про складні погодні умови на території Черкаської області.

За повідомленням Українського гідрометеорологічного центру, у Черкаській області вночі 19 січня очікується місцями сильний сніг, на дорогах ожеледиця.

За прогнозами Укргідрометеоцентру, 17-20 січня у центральній частині України очікуються сильні снігопади, налипання мокрого снігу та хуртовини, посилення швидкості вітру.

Служба автодоріг нагадує, що для упередження виникнення ускладнення дорожнього руху на автомобільних дорогах області загального користування, а саме:

– М-05 Київ-Одеса (км 143+028 – км 274+360);
– М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка (км 513+515 -578+928);
– Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь (км 81+300 – 169+117);
з 20 години 17 січня введено тимчасове обмеження руху вантажного транспорту.
Зважаючи на ускладнення погодних умов, Служба автомобільних доріг у Черкаській області закликає водіїв утриматися від поїздок на час негоди для надання можливості роботи снігоприбиральної техніки та не створювати заторів на автодорогах.

Прес-служба САД у Черкаській області

Радуцький хоче “відкати” навіть зі снігу

Ситуація на дорогах Черкас непроста. Сніг на накати на автошляхах міста став причиною численних заторів та ДТП. Центральні магістралі розчищено, але на другорядних вулицях Черкас сніг не прибрано. А снігоприбиральна техніка “Черкаського спеціалізованого управління 525” повністю готова до роботи, але стоїть на підприємстві. Директор цього підприємства Андрій Бортник повідомив,що секретар ради Радуцький навмисне заблокував виділення коштів департаменту ЖКГ для снігоприбирання, бо не отримав “відкати” з бюджетних коштів за які ці роботи мають проводитися

 

Дивіться також:

Перевищення службових повноважень та корупція на користь третіх осіб: Олександр Радуцький напрацював на третю судимість?