Черкаський депутат обіцяє винагороду тому, хто впіймає міських обранців на «кнопкодавстві»

Про це депутат Черкаської міськради Павло Карась заявив з трибуни під час сесійного засідання. За його словами, службова підробка тягне за собою адміністративну та кримінальну відповідальність. За відео- та фотофіксацію «кнопкодавства» депутат обіцяє грошову винагороду у розмірі 2000 грн.

Дивіться також: У Черкаській міський раді зафіксований факт депутатського “кнопкодавства”.  

 

 

Черкаська депутатка заявила про порушення законодавства

Як раніше повідомлялося, громада намагалася таємно відкликати п᾽ять депутатів Черкаської міськради. Втім, процедура відкликання передбачає здійснення перевірки осіб, що голосували, але законодавством не визначені способи перевірки підписів осіб. Міська обраниця намагається попередити незаконне використання даних державного реєстру.

Дивіться також: ПВД та представники злочинних угрупувань міста провели на “Темпі” збори з відкликання депутатів міськради, що підтримують нову більшість. 

Колишня більшість Черкаської міськради намагається виселити «Антену»

Колишня більшість Черкаської міськради намагається позбавити редакцію «Антена» орендованого приміщення, таким чином звести політичні рахунки з журналістами, що викривали їхні кримінальні оборудки протягом багатьох років. Депутати підтримали проект-рішення про доручення відділу судового супроводу та юридичного забезпечення Черкаської міськради звернутись до суду з метою повернення займаного нежитлового приміщення та стягнення неустойки.

Частина депутатів намагалася розповісти достукатися до совісті депутатської групи Радуцького правовою аргументацією та нагадування про цінності свободи слова. Однак, депутати, більшість яких неодноразово ставала героями викривальних сюжетів, керувалася бажанням помсти. Війна з «Антеною» розпочата Одаричем з Бродським триває.

«За» проект-рішення проголосували 22 депутати, 9 – проти і 3 – утримались. Після голосування секретар міськради Ярослав Нищик обумовив своє рішення тим, що керувався особистою образою на телеканал Антена, а це означає конфлікт інтересів, про який посадовець змовчав. Напевно, це буде мати своє правове продовження.

Крім того, секретар Черкаської міськради свободівець Ярослав Нищик журналістів телеканалу обізвав брудною лайкою, використовуючи жаргон більш звичний для кримінальних кіл, з якими, вочевидь, останні роки тісно співпрацює черкаська Свобода і  з якою наполегливо борються журналісти «Антени».

Дивіться також: «Антена» поскаржилася на Радуцького генпрокурору. 

Черкаський депутат обурений прибиранням великогабаритного сміття

Про це Іван Сухарьков заявив на сесії міськради. Наразі в місті великі проблеми зі своєчасним вивезенням великогабаритного сміття, чим займаються Служби утримання будинків. Депутат звертається до міського голови з проханням створити спеціальну комісію і врегулювати гостре питання, а також пропонує визначити конкретні межі контейнерних майданчиків і передати їх на баланс КП «Черкаська служба чистоти».

Дивіться також: Ситуація з вивезенням сміття у Черкасах налагоджується.

 

У Черкасах презентували збірку “Пам’ять серця”

До збірки «Пам’ять серця» увійшли інформаційних та фотоматеріалів присвяченій черкасцям, які загинули в зоні проведення АТО. Ідея видання збірки належить міському голові Черкас. Втілювали задумане працівники виконавчого комітету міської ради, учасники АТО та члени родин загиблих. Ідея видання збірки належить міському голові Черкас. Втілювали задумане працівники виконавчого комітету міської ради, учасники АТО та члени родин загиблих

Дивіться також:14 квітня в Черкасах пройшла урочиста хода учасників АТО – бійців ЗСУ, добровольців, волонтерів, рідних загиблих героїв

 

У Черкасах триває прибирання міських автошляхів

Працівники КП «ЧЕЛУАШ» прибирають сміття за допомогою інвентарю та спецтехніки. Зокрема, комунальники приводять до ладу узбіччя біля проїжджої частини. Як відомо, нині триває двомісячних санітарного прибирання та благоустрою міста.

Дивіться також: Черкаські комунальники розпочали весняне прибирання.  

Дві японські автівки зіткнулися в середмісті Черкас

На розі Хрещатика та Байди Вишневецького зіткнулися автомобілі Toyota” та “Honda”. Водій обох легковиків залишилися неушкодженими. Хто винен у зіткненні з’ясовують слідчі ГУ Національної поліції в Черкаській області

Дивіться також: Аварія на розі вулиць Гоголя та Байди Вишневецького