Черкаські перевізники заявили про відмову обслуговувати пільговиків

Про це представники спілок та атовці повідомили на засіданні виконавчого комітету.

Науковці прорахували, що соціально обґрунтований тариф складає 4,28 грн. Економічно порахувати неможливо. Як стверджує заступник міського голови Юрій Ботнар,  перевізники не надають ані повних, ані достовірних даних.

Активісти попередили міську владу, що готуються до безстрокової акції протесту та більш радикальних дій, якщо їх не почують. Незабаром у мерії відбудеться розширена нарада за участі влади, громади та перевізників.

Дивіться також: Черкаські перевізники зумовили у місті транспортний колапс.

У 2014 році Радуцький дав ляпаса депутату Карасю під запис на відео

Сьогодні Олександр Романович розгубив свою “авторитетність” в певних колах і зчинив шалений вереск із приводу буцімто побиття його міським головою Бондаренком. І навіть продемонстрував червону щоку – нібито від удару в обличчя. Справою вже зайнялася поліція, а колишній секретар Черкаської міськради каже, що отримав черепно-мозкову травму. Останнє викликає скепсис і відверті глузування в соціальних мережах. Але в розпорядженні Антени є архівний запис епізоду, що стався на засіданні Народної ради 12 березня 2014 року, де Олександр Романович побив свого колегу – депутата Павла Карася. Лише за те, що той згадав його кримінальне минуле. Зазначимо, що Карась до правоохоронців не жалівся.

Читайте також: Анатолій Бондаренко: “Я Радуцького не бив!”

Незабаром великогабаритне сміття вивозитиме «Черкаська служба чистоти»

Незабаром великогабаритне сміття вивозитиме «Черкаська служба чистоти». Про це під час засідання виконавчого комітету повідомив директор департаменту ЖКК Сергій Танюк. Затвердження тарифу для «Черкаської служби чистоти» відтермінували до 1 вересня. Поки що великогабаритне сміття вивозять СУБи.

Дивіться також: Черкаський депутат обурений прибиранням великогабаритного сміття.

Новий склад колегії черкаських суддів почав розгляд справи Сергієнка по-новому

Сьогодні суддями Соснівського суду Черкас вкотре розпочато розгляд справи закатованого журналіста з Корсуньщини Василя Сергієнка. Розгляд справи триває вже досить давно, а від сьогодні все починають знову, через зміну складу колегії суддів.Адвокат Олександр Шадрін переконаний у тому, що затягування розгляду справи відбувається через надмірну активність представників Нацкорпусу, які ретельно стежать за ходом судових засідань та своїми діями не дають резонансну справу про вбивство журналіста “спустити на гальмах”.Черговий етап розгляду справи Сергієнка розпочато, чи завершать його цей склад суддів та чи спроможуться вони винести вирок покаже час

Дивіться також: Справу вбитого журналіста з Корсуньщини розглядатиме Соснівський суд

Смілянські діти відвідали з екскурсією Верховну Раду

Люди з інвалідністю постійно доводять, вони можуть і хочуть вдосконалюватись та розвиватись. Саме таких активних і не байдужих вже багато років об’єднує клуб «Нові друзі». Мандрують вони часто. Нині відправляються на екскурсію у Верховну Раду України. До постійних учасників клубу «Нові друзі» долучаються ще вихованці школи-інтернату , які теж брали участь у фестивалі «Дніпрові хвилі» , що проходив у Каневі

Дивіться також: Сміляни прийшли до депутатів із разючими проблемами

 

 

Черкаських рятувальників відзначили за ліквідацію наслідків стихії

Від імені Черкаської міської ряди рятувальникам вручили грамоти і медалі “За мужність та героїзм” та “За сумлінну працю”. Відзнаки отримали службовці 1-ї, 2-ї та 3-ї рятувальної частини другого пожежно-рятувального загону Управління Державної служби надзвичайних ситуацій у Черкаській області. Надзвичайники виявили професіоналізм у боротьбі з негодою, що зумовила знеструмлення водозабору КП «Черкасиводоканал» у січні 2018 року.

Дивіться також: Робота Дніпровської водоочисної станції зупинилась внаслідок руйнації високовольтних ліній.

Графіки ремонту доріг в Черкасах змістилися з вини постачальників асфальту

Графіки ремонти доріг в Черкасах змістилися за причин невчасного постачання асфальтно -бетоної суміші. Кошти міськрадою було перераховано заздалегідь, але підприємство-постачальник не виконало договірні умови. Наразі ситуація виправлена і ремонт доріг відбуватиметься згідно запланованого графіку.

Дивіться також: Анатолій Бондаренко: “Я Радуцького не бив!”