У Черкасах представили муніципальну футбольну команду

Команда має історичну назву «Дніпро-Черкаси» і складається із випускників дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Хлопці вже зіграли дебютний матч на домашньому полі, наступна гра – 19 вересня.

Керівництво клубу планує з часом покращувати рівень команди до професійного. А поки юнаків забезпечили спортивною базою та новою формою синього кольору із емблемою клубу.

Головний тренер команди – легенда черкаського футболу – Євген Тарасенко.

Наглядова рада спортивного клубу включатиме представників влади, громадськості, спортивної спільноти, вболівальників тощо.

Дивіться також: У Черкасах встановили національний рекорд із найтривалішого футбольного матчу.

У центрі Черкас водій маршрутки №20 мало не збив людину

Подія трапилася 18 вересня на бульварі Шевченка біля зупинки «Будинок торгівлі». Водій спочатку влаштував перегони, потім виїхав на тротуар і зачепив сусідню автівку. Після ДТП він вирішив втекти з місця пригоди, однак два небайдужі молодики зупинили транспортний засіб просто серед проїжджої частини. Кермувальник намагався тікати і ледь не наїхав на людину. На місце події викликали поліцію.

Дивіться також: На Благовісній у Черкасах чергова ДТП.

 

І знову ДТП на Благовісній… Постраждала 3-річна дитина

Як повідомляє речниця Управління патрульної поліції Черкаської області Зоя Вовк, водій Ford Fusion, рухаючись по вул. Красіна, не надав переваги в русі Mersedes Vito, який рухався по вул. Благовісній.

Унаслідок ДТП постраждали двоє дорослих із Mercedes Vito, двоє дорослих і дитина трьох років із Ford Fusion. Дитина перебуває у важкому стані.

Дивіться також: На Благовісній у Черкасах чергова ДТП

Сплачувати за електрику черкащани відтепер зможуть через мобільний додаток

Усі споживачі ПАТ “Черкасиоблнерго” отримають до квитанцій спеціальний флаєр з QR-кодом та поетапною інструкцією. За допомоги мобільного додатку Viber користувачі зможуть переглядати інформацію по особистому рахунку, нарахування пільг та субсидій.Також можливе додавання кількох рахунків та сплата за спожиту електричну енергію через форму Приват 24.

Черкаси увійшли до ТОП-20 найбрудніших міст України

Із 39 міст України Черкаси увійшли до ТОП-20 найбрудніших міст. Індекс забруднення за 2017 рік становив 5,5, що є підвищеним показником. Про це під час наради щодо стану атмосферного повітря повідомив начальник Черкаського гідрометцентру Віталій Постригань.

У сусідніх обласних центрах – Полтаві, Кропивницькому і Вінниці рівень менший і вважається низьким. Очолює рейтинг із забруднення повітря Маріуполь, на 2 місці знаходиться місто Дніпро.

Дивіться також: Атмосфера в Черкасах забрудена аміаком, діоксидом азоту та формальдегідом.