Черкащанину подарували велосипед для Invictus Games

Цього року серед учасників-представників нашої держави за нагороди змагатиметься спортсмен, військовослужбовець, майстер спорту України Денис Фіщук. Для участі у змаганнях черкащанину подарували велосипед один із найсучасніших у світі.

Денис Фіщук — представник Служби безпеки України, отримав контузію в АТО, здобув перемогу у велогонці на шість кілометрів та третє місце з плавання на п’ятдесят метрів.

Цього року Австралія стане четвертою країною, яка прийматиме Ігри Нескорених. Учасники змагатимуться в 11 адаптивних видах спорту.

Дивіться також: Черкащани підкорили «Ігри нескорених-2017». 

Черкаські атовці хочуть у законний спосіб отримати землі

Військовослужбовці зібралися біля Господарського суду, аби висловити обурення щодо «земельного» питання. За словами представника ГО «Об᾽єднання бійців-реформаторів» Сергія Лугері, Держкомзем уже готовий надати бійцям зарезервовані земельні ділянки, але орендарі за підтримки районної ради продовжують договори оренди у судовому порядку. Бійці вимагають справедливого судочинства та хочуть отримати землі у законний спосіб.

Дивіться також: Земельне питання залишається найгострішим для учасників АТО.

У Малій Яблунівці відсвяткували день мікрорайону

Осінь – золота пора, коли люди збирають урожай та підсумовують зроблене за рік. Тож жителі одного із мікрораойнів Сміли ,Малої Яблунівки, також не стали сидіти вдома. Теплої погожої днини вже за традицією вони зібралися разом на День мікрорайону. Великою родиною традиційно завітали у місцевий клуб на святкування. До цього дня обидва кварткоми Малої Яблунівки готувались ретельно: і свої роботи майстрині продемонстрували, і приготували виставку дарів осені

Дивіться також: Водій,що збив матір з дитиною оскаржує рішення суду в апеляційній інстанції

Водій,що збив матір з дитиною оскаржує рішення суду в апеляційній інстанції

Водій,що збив на смерть матір з маленькою дитиною в липні цього року оскаржив рішення Придніпровського суду про своє тримання під вартою. Але, апелянт забув зазначити,що апеляція має проходити в його присутності та відповідно, його мають доставити до зали суду. Без його присутності засідання не відбулося

Дивіться також:У Черкасах стався прецедент національного рівня

На засіданні виконкому говорили про формування бюджету на 2019 рік

Усі розпорядники коштів мають подати свої пропозиції до нового бюджету не пізніше ніж 22 жовтня. Згідно програми соціально-економічного розвитку Черкас обсяг запланованих видатків наближається до 1 мільярду гривень.Громадський бюджет Черкас становитиме цьогоріч 10 мільйонів гривень

Дивіться також: Черкаси можуть розпочати опалювальний сезон першими в Україні

Виконком проголосував за бебі-бокси для новонароджених черкащан

Подарункові набори від міської ради можуть отримати лише ті батьки, які постійно проживають в Черкасах. Вміст подарункового набору різниця від того,що породілля отримуватимуть в пологових будинках. Аби отримати подарунковий набір потрібно звернутися до фахівців департаменту соціальної політики Черкаської міськради

Дивіться також: Черкаси можуть розпочати опалювальний сезон першими в Україні

Черкащан інформують, як уникнути плутанини із правом власності

Відповідно до постанови Кабміну стало можливим внести зміни до старих реєстрів прав власності. Про це у коментарі «Антени» поінформувала завідувач сектору взаємодії з суб᾽єктами державної реєстрації ГТУЮ в Черкаській обл. Світлана Шуляк-Гончаренко.

Відмітку в архів вносить державний реєстратор. Особи, що відчужили майно з 2013 по 2018 р. р., за бажанням можуть внести зміни до реєстру, звернувшись до будь-якого державного реєстратора. Вартість послуги – 70 грн.

Дивіться також: В Україні завершується реформування друкованих ЗМІ.