Міський голова Черкас пішов у відпустку на час розслідування кримінальних справ

Про це від повідомив Анатолій Бондаренко під час прес-конференції. Зокрема, він зазначив, що 10 жовтня о 14.00 відбудеться суд по обранню запобіжного заходу, 11 жовтня о 15.30 – стосовно відсторонення від посади. Заставу у розмірі 415 тис грн очільник Черкас вносити не збирається.  Звинувачення вважає політично вмотивованими. Завдання замовників –  сфальшувати вибори навесні 2019 року. Нині сторона захисту міського голови працює над доведенням його невинуватості.

Дивіться також: Непідозрюваного мера Черкас викликають на допит в обласну прокуратуру.

В Черкасах катастрофічна ситуація з призовом на строкову службу

З 1 жовтня стартував осінній призов юнаків до лав Збройних Сил України. Призовники масово не з’являються до військового комісаріату ігноруючи повістки, що отримують згідно Закону України.

Дивіться також: «Нинішня влада приречена», – депутат Черкаської міськради Юрій Тренкін

Члени Черкаського виконкому вимагають від міського голови звільнити Віталія Косяка

Члени виконкому від ВО “Свободи” незадоволені роботою начальника управління інспектування Черкаської міської ради. Звільнити Віталія Косяка з посади може лише міський голова, але члени виконкому мають право звернутися до нього з клопотанням про звільнення посадовця

Дивіться також: «Нинішня влада приречена», – депутат Черкаської міськради Юрій Тренкін

 

Прокуратура “взялася” і за секретаря Черкаської міськради

Працівники прокуратури намагаються звинуватити в незаконному проведенні “Канівської сесії ” разом з міським головою і Ярослава Нищика. Секретар ради переконаний в тому, що це спроби політичних опонентів звільнити його із займаної посади

Дивіться також: Нацкорпус захищає селян Жашківщини від рейдерства

Працівники «Черкасиводоканалу» оперативно ліквідували аварію на головному каналізаційному колекторі

Комунальники працювали у цілодобовому режимі задля забезпечення комфорту черкащан. Головний каналізаційний колектор прокладено від вул. Руставі до Першотравневої, загальною протяжністю понад 6 км. Він експлуатується із 60-х років минулого тисячоліття, транспортує третину стоків міста і має глибину 8 м. Наразі частину пошкоджених труб замінюють на поліетиленові. Після реконструкції мережа працюватиме безперебійно іще сторіччя.

Дивіться також: У Черкасах відновлюють головний каналізаційний колектор.