#ANTENNASTUDIO: директор КП «Черкасиінвестбуд» Геннадій Шевченко про спортивну арену та політичну кризу в місті

Зокрема, він зазначив, що держава забрала в Черкас 27 млн грн. субвенції, виділеної раніше на будівництво спортивної арени. Так сталося через блокування рахунків Черкаської міськради за рішенням Черкаського окружного адміністративного суду за позовом депутата міської ради Олександра Радуцького. 4 жовтня міжвідомча комісія з відбору об’єктів для надання субвенції з держбюджету позбавила Черкаси коштів і передала їх Вінниці.

Крім цього, днями місто сколихнули резонансні суспільно-політичні події. Адже міський голова Анатолій Бондаренко отримав уже дві підозри від обласної прокуратури. Громада міста обурена необ᾽єктивним розслідуванням справ та тиском на представників влади та громадськості.

Дивіться також: #ANTENNASTUDIO: Дмитро Кухарчук – Порошенко нагадує Кучму в 1999 році.

 

Черкащан запрошують на тренінг «Як самостійно вийти з депресії»

Тренінг-семінар відбудеться 28 жовтня о 14 год в Черкаському обласному краєзнавчому музеї. На заході кожен бажаючий зможе отримати цікаві роздаткові матеріали та дізнатися корисну інформацію про шляхи виходу із депресії. Головний спікер та модератор тренінгу – психолог, медичний капелан духовно-консультативного центру «Покрова» Ігор Лєсов.

Черкаські поліцейські та нацгвардійці тренувалися конвоювати затриманих

6 жовтня поліцейські роти конвойної служби ГУНП в Черкаській області спільно з військовослужбовцями Національної гвардії України відпрацьовували дії під час конвоювання затриманих та взятих під варту осіб у залі судових засідань. Досвідом своєї роботи та відпрацьованими алгоритмами дій колеги обмінялись під час спільних навчань, що пройшли на базі Соснівського суду Черкаської області.

Тренування включали в себе посадку та висадку осіб до спеціального автомобіля, огляд залу судових засідань, доставку до неї конвойованих осіб. Під час навчань нацгвардійці та поліцейські роти конвойної служби продемонстрували і методику дій у приміщенні судового засідання під час виникнення надзвичайних ситуацій та для усунення порушень громадського порядку затриманими чи взятими під варту.

Відпрацювали алгоритм дій щодо надання домедичної допомоги підсудним особам при завданні собі тілесних ушкоджень. Учасники мали можливість обговорити аспекти своєї роботи, а у разі необхідності – і взаємодії у виконанні службових завдань та можливі варіанти вирішення нестандартних ситуацій.

Дивіться також: Черкаські поліцейські та бійці Нацгвардії провели спільне навчання.

У Черкасах сталася моторошна ДТП

Як повідомили у Телеграм-каналі УПП області, на перехресті Благовісна — Казбетська сталася ДТП, у якій постраждали 5 осіб. Водій мікроавтобуса FORD, перетинаючи головну дорогу, не надав переваги автомобілю AUDI, що рухався по головній вул. Благовісній.

Внаслідок тарану в мікроавтобуса легковиком, у FORDа відірвало задній міст а сам він влетів у дерево на обочині. Водій та 3 пасажирів AUDI разом із водієм FORDа госпіталізовані до лікарні.

Момент ДТП зафільмував відеореєстратор випадкового свідка, а відео виклав у соцмережу черкаський журналіст ТРК “ІНТЕР” Станіслав Кухарчук.

Дивіться також: І знову ДТП на Благовісній. Постраждала 3-річна дитина.