«Кидався з кулаками», – водій черкаської маршрутки почубився з підлітком

Інцидент трапився у рейсовому автобусі на маршруті №25. Потерпілим виявився 15-річний Богдан Волик, який два роки тому врятував на кризі двох малолітніх дітей і за хоробрий вчинок був відзначений Президентом України. Хлопець має інвалідність 1-ї групи, том користується громадським транспортом на пільгових умовах.

Під час зустрічі у Будинку рад водій стверджував, що хлопець спровокував його лайкою і зухвалою поведінкою.

Опікун Богдана стверджує, що персонал перевізника «ЧАРЗ-АВТО» не вирізняється особливою ввічливістю. Особливо це стосується кондуктора автобусу №25, яка, мовляв, неодноразово виганяла із салону пільговиків.

Надалі справу розглянуть правоохоронці, на час розслідування кондуктора та водія відсторони від посад.

Дивіться також: Міський голова Черкас нагородив юного рятівника.

 

Оголошено переможців Громадського бюджету Черкас 2018

Усі автори проектів-переможців зібралися в приміщенні Черкаської міської ради, де отримали сертифікати та пам’ятні подарунки. Цьогоріч встановлено символічний рекорд в кількості голосів,що містяни віддали за проект переможець. Це майже п’ять тисяч голосів. І хоча кількість людей в порівнянні із минулим роком зменшилася, втім активність в кількості підтриманих проектів збільшилася. Міською владою виділено на реалізацію проектів Громадського бюджету 9 мільйонів гривень. Ці кошти будуть використані на втілення проектів-переможців. Це і придбання обладнання для лікарень,облаштування територій комунальних закладів та пішохідних зон, реалізація мистецьких та інтелектуальних проектів для дітей та молоді

Дивіться також:Чого очікувати від введення воєнного стану

 

У Смілі вшанували жертв голодоморів

В останню суботу листопада українці щорічно відзначають День пам’яті жертв голодоморів. Тож саме цим страшним сторінкам нашої історії та усім закатованим землякам присвятив свою постановку-реквієм народний аматорський театр «Перевесло»

Дивіться також:Чого очікувати від введення воєнного стану

«Україна у стані війни. Це очевидний факт», – народний депутат Олег Березюк

У коментарі «Антені» народний обранець повідомив, що фракція «Самопоміч» у Верховній Раді виступала за введення воєнного стану  ще у 2014 році. Але громадяни повинні усвідомлювати, чи готові вони поступитися своїми свободами і правами заради захисту країни.

Наразі депутати Верховної Ради не бачили Указу Президента про введення воєнного стану. Отож, депутати від «Самопомічі» вимагають публічного засідання Верховної Ради та розірвання дипломатичних зв᾽язків із країною-агресором.

Дивіться також: В Україні можуть ввести воєнний стан. 

#ANTENNASTUDIO: Голова Черкаського обласного осередку “Об’єднання “Самопоміч” В’ячеслав Скічко

Гість #ANTENNASTUDIO Голова Черкаського обласного осередку “Об’єднання “Самопоміч” В’ячеслав Скічко. В студії “Антени” від дав характеристику ситуації,що до введення воєнного стану в Україні та озвучив позицію політичної партії “Об’єднання “Самопоміч” з цього питання

Дивіться також: Чого очікувати від введення воєнного стану

 

 

 

На Черкащині очікується ускладнення погодних умов

Внаслідок впливу активного циклону з південно-заходу, на Черкащині вдень 26 листопада та впродовж доби 27 листопада очікується ускладнення погодних умов: сніг та мокрий сніг, місцями сильний снігопад, на дорогах ожеледиця, в окремих районах налипання мокрого снігу та ожеледь, пориви вітру 15-20 м/с.Температура повітря в цей період коливатиметься від 2º морозу до 3º тепла. Надалі морози посиляться: вночі 8-13º, вдень 1-6º морозу.

Суттєві опади погіршать стан дорожнього покриття і можуть ускладнювати рух транспорту, порушення зв’язку та енергопостачання населених пунктів, ускладнень роботи комунальних служб.

Учасникам дорожнього руху слід бути уважними та взаємно ввічливими. А комунальним та дорожнім службам – готовими до прибирання снігу не чекаючи снігових накатів та транспортних ускладнень.

Російський корабель пішов на таран українського буксира

 

Російські судна відкрили вогонь по одному з українських кораблів під час виходу з Керченської протоки, є поранений. Українські кораблі стріляють у відповідь

Дивіться також: В Україні можуть ввести воєнний стан