У Черкасах власники квартир три роки чекають на новосілля

Усе через горе-забудовника, який ніяк не може здати будинок в експлуатацію і уникає зустрічей із майбутніми мешканцями. Доведені до відчаю черкащани прийшли просити захисту до міської влади.

Власники 300 квартир уже надсилали листи до низки установ обласного та державного рівня, втім це ніяк не вплинуло на вирішення проблеми. Якщо міська влада та забудовник не порозуміються із громадянами – вони готові до радикальних дій.

Черкаські енергетики відправили на передову бойовий автомобіль

Це вже друга автівка, якою працівники ПАТ «Черкасиобленерго» підсилили українських військовиків. Дарунок на колесах попрямує до бійців батальйону «Айдар», де проходять службу близько 40 черкащан.

Автомобіль рушає на Схід заповнений солодощами, продуктами харчування, феєрверками та необхідним інвентарем для військових. Про все це подбав трудовий колектив «Черкасиобленерго».

Енергетичне підприємство регулярно підтримує українських захисників як на передовій, так і в тилу. Наступна допомога буде адресована бійцям батальйону «Азов».

Дивіться також: Студентам електротехнікам влаштували екскурсію на ПАТ “Черкасиобленерго”.

Студентам електротехнікам влаштували екскурсію на ПАТ “Черкасиобленерго”

Студентам Черкаського політтехнічного технікуму влаштували екскурсію по підприємству “ Черкасиобленерго”. Майбутніх фахівців електротехніків в першу чергу цікавила технічна база. Вони відвідали Дніпровську підстанцію. Це найсучасніша та найпотужніша підстанція в області. Фахівці розповіли студентам про процеси,що відбуваються з перетворенням енергії та розподіленням її мережею. Наступним пунктом стала Центральна диспетчерська. Це місце до контролюються усі підстанції області.

Дивіться також: ПАТ «Черкасиобленерго» інформує про реформування ринку електроенергії.  

Волонтерський хакатон сміляни провели першими на Черкащині

Вся світова спільнота відзначала 5 грудня День волонтера. Частинка міжнародного співтовариства активних і амбітних людей, які люблять спілкуватися та вирішувати проблеми, живе і у Смілі. Святкували смілянські волонтери як завжди креативно. Цьогоріч міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді влаштував для них випробування у популярному в Європі форматі — волонтерського хакатону. Запропонували всім учасникам зустрічі, як справжнім хакерам , «взламати» себе, щоб віднайти ті цікаві ідеї та внутрішній потенціал

Дивіться також: Біля черкаської мерії підняли прапор на підтримку полонених моряків

 

Ротації у Смілянській ТВК та міськраді

5 грудня у Смілі відбулося засідання територіальної виборчої комісії. Підставою для зібрання її членів стала зміна голови ТВК

Дивіться також: Біля черкаської мерії підняли прапор на підтримку полонених моряків