10-річній Вікторії Слободяник, хворій на ДЦП, терміново необхідна допомога на операцію

Щоб дівчинка змогла ходити, необхідно зробити чотири операції, на  які потрібно зібрати 100 тисяч гривень. Родина не має таких значних коштів і звертається по допомогу до небайдужих.

Кошти можна перераховувати на ім’я мами дівчинки.

 

Черкаські комунальники готують кладовища до поминальних днів

Працівники КП «Комбінат комунальних підприємств» щодня збирають та вивозять сміття та опале листя з черкаських кладовищ

Найближчим часом планують побілити бордюри вапном

На вул. Руставі триває поточний ремонт доріг

Працівники КП “ЧЕЛУАШ” продовжують ремонт дороги по вул. Руставі

На місці працює близько 10 комунальників у спецодязі

Незабаром почнуть асфальтувати дорогу на визначеній ділянці

Дивіться також: Комунальники ремонтують вулицю Руставі у Черкасах

У Смілянському промислово-економічному коледжі пройшов День відкритих дверей

 18 квітня Смілянський промислово-економічний коледж відчинив двері для майбутніх абітурієнтів. На День відкритих дверей у заклад запросили учнів переважно дев’ятих класів з місцевих шкіл. Колишній  радіотехнікум, реформований у промислово-економічний коледж, має майже 40-річну історію, а відтак і здобутки, якими може пишатися.

Випускників шкіл запрошують у коледж на навчання за шістьма основними спеціальностями. Це телекомунікації і радіотехніка, електроніка, інженерія програмного забезпечення, менеджмент, фінанси,банківська справа та страхування та підприємництво, торгівля і біржова діяльність.

У промислово-економічному коледжі є денна і заочна  форми навчання, розповідає директор навчального закладу.

Розповісти про реалії навчання в коледжі дали можливість цього дня самим студентам. Саме вони з кураторами чекали тих, хто виявляв інтерес до тої чи іншої спеціальності, за заздалегідь облаштованими інформаційними столами.

Більш детально кожну спеціальність презентували у вужчому колі. В аудиторіях демонстрували майбутнім випускникам підготовлені відеопрезентації, розповідали цікаві нюанси професій і навіть проводили майстер-класи, ділячись секретами діяльності в певній галузі.

Тож цілком імовірно, що частина смілянських школярів  вже цього року стануть абітурієнтами, а успішно склавши іспити, можливо й студентами Смілянського промислово-економічного коледжу Черкаського державного технологічного університету.

Дивіться також: Смілянські школярі продовжують озеленювати алею на Богдана Хмельницького

ВАЛЕРІЙ ВОРОТНИК: ПРО МОТИВАЦІЇ ВИБОРУ

Вже час всім заспокоюватися.
Останній день агітації. Нічого вже не зміниться, що б хто не наговорив на ціх грьобаних дебатах. Ми маємо чітке розуміння скільки проголосує за кожного кандидата.
Штаб ПОПи фактично злив компанію – якщо навіть обіцяно заплатити гроші за голосування, то це наврядчи відбудеться. Бо витрачати кошти марно – це не природна риса Порошенко!
Він вже веде компанію за інерцією, щоб зберегти обличчя і в надії на скоріше парламентські, де намагатиметься взяти реванш. Тому буде їх наближати, підтримуючі і підштовхуючи позачергові.
Порошенко вчора вже виглядав невпевнено. Зібравши РНБО з приводу усвідомлення провалу судової реформи, він поставив крапку у історії своєї каденції. Безславно та ганебну. П’ять років імітації реформи лише за день довели іммітатору прописні істини, які дратували країну.
Петро Олексійович fсьо. Попри спроби розкачати майдан, що продовжують найбільш завзяті його прихильники. Він та найближчі соратники зупинилися, але забули про це повідомити обманутим маніпуляціями і багаторічним кошмаренням прихильникам.
Вчора я побачив Зеленського на плюсах. Звісно не Арні Термінатор, але він виглядав щирим і чесним. У всьому. Навіть визнання некомпетентності в окремих питаннях – безумовний жирний плюс. Бо не менш некомпетентні українські керманичі до того набували щоки і ганяли розумняки так саме не маючи уявлення про предмет розмови. Він чесний. І це зараз головне. Головне, що потрібно країні і нам усім. Для складних речей є спеціально навчені та компетентні люди, яких вдосталь в країні, але яких корумповані еліти не допускали до влади, вважаючи її власною годівницею.
Тому, панове, Володимир Зеленський – МІЙ ПРЕЗИДЕНТ.