Світлана Кузмінська, яку звинувачують у розкраданні Черкасиобленерго предстане перед судом і може не встигнути потрапити у Верховну Раду

Чудова новина для Черкащан! Світлана Кузмінська має намір потрапити до Верховної ради України і радісно, із задоволенням, розповідати поліції і прокуратурі, що всі їх кримінальні звинувачення — маячня, а збитки державних підприємств, прокриє її тяжка праця на законодавчому полі.

Плацдармом, для захоплення Кузею (саме так її ласкаво називають містяни – енергетики) ВР стане 194 виборчий округ, а це майже половина міста Черкаси. Саме тут живуть трударі і службовці, славетних у минулому потужних підприємств Черкасиобленерго і Азот, які дуже добре знають Кузю і кожного дня її по всякому шельмують. Бо за часів її правління в обленерго, заробітна плата стала не досяжною мрією кожного працівника. Звісно, викликає подів, як Кузя наважилася знову  з’явитися перед людьми і просити їх обрати її до Ради, але нахабство не має меж, тим більше, що люди в нас добрі і образ не пам’ятають.

Якщо серйозно. Черкаській регіон завжди був вотчиною Батьківщини. Люди відчували себе обділеними, вимагали від влади змін, підтримували опозицію. Тож «Батьківщина» і її лідерка, вічна борчиня за все хороше і проти зубожіння Юля Тимошенко збирала багатий врожай підтримки. Напевно саме цим і спокусилася розкрадачка електричної енергії Світлана Кузмінська. Напевно Кузя вирішила, що саме цей район підтримає БЮТ знову, а тому варіант проходу до ВР надто ймовірний, тож грошей не пожаліла і мабуть все сплатила по повному. Що з цього вийде побачимо. Сподіваємося, народ вже розібрався хто і чого вартий, тож кнопкодавів і «біженців» поменшає у наступному складі.

А поки йде передвиборча гонитва, є реальний шанс передати щирий привіт і особисто потримати Кузю за руку і не тільки, в Придніпровському райсуді міста Черкаси.

Місто зустрічі таке:

Придніпровський районний суд м. Черкаси

Єдиний унікальний номер справи   711/4752/19 на кримінальне провадження

Номер провадження   1-кп/711/318/19

Склад суду:  головуючий суддя: Михальченко Юлія Володимирівна;  суддя-доповідач: Михальченко Юлія Володимирівна, суддя-учасник колегії: Скляренко Валентина Миколаївна, суддя-учасник колегії: Демчик Роман Васильович

Сторони у справі:   обвинувачена: Кузмінська Світлана Олександрівна, Прокурор: Прокуратура Черкаської області, Захисник: Санніков Сергій Григорович, Представник потерпілого: Юхно Михайло Степанович, потерпілий: ПАТ “Черкасиобленерго”

Стадія розгляду призначена на  05.07.2019 12:30

Отже наразі готуємось до великих потрясінь, які повинні торкнутися не тільки електорату славнозвісного 194 виборчого округу. Якщо суд дійсно візьме до уваги всі докази вини тієї самої Кузі, яка у гонитві за грошовими купюрами разом з совістю втратила навіть інстинкт самозбереження, не спасе її навіть «криша» у вигляді статусу народного депутата. Життя воно таке. Ніколи не знаєш, де знайдеш і де загубиш. І саме цей суд над Світланою Кузмінською  стане черговим яскравим підтвердженням народної мудрості.  Сподіваємся, що дуже скоро Кузя опиниться на нарах. Бо розкрадачам електроенергії дійсно не місце у Верховній раді.

Наша версія продовжує слідкувати за обігом подій в 194 виборчому окрузі. Про інші деталі цього кримінально-політичного скандалу ми розповімо у наших наступних публікаціях.

Джерело: Наша Версія

КП “Дирекція парків” розмістила приховану рекламу відомої партії

Під виглядом соціальної реклами КП “Дирекція парків” розмістила в центрі Черкас сіті-лайти, надписи на яких повторюють назву однієї відомої партії

Відкритим є питання: за які кошти розміщено приховану рекламу тієї самої партії, членом якої є директор КП “Дирекція парків” Андрій Куча?

У Черкасах рятувальники ліквідували масштабну пожежу на відкритій території у 2,7 га

1 липня у другій половині дня на відкритій території вулиці Смілянська, виникла пожежа сухого гілля, рештків деревини та сміття. Вогонь поширився на площу 2,7 га.

На гасіння залучалися 6 одиниць спецтехніки та 24 рятувальника

Серед причин пожежі розглядається підпал.

Дивіться також: На черкаському сміттєзвалищі сталася масштабна пожежа

У Черкасах з’явився новий арт-об’єкт: бетонний паркан по вулиці Козацькій біля Річкового порту прикрасили розписом

У рамках фестивалю графіті “Алярм” було прикрашено розписом бетонний паркан по вулиці Козацькій біля Річкового порту.

У фестивалі взяли участь понад 25 вуличних художників з усієї України.

Проведення фестивалю стало можливим завдяки конкурсу молодіжних проектів від Черкаської молодіжної ради, який виграла Аліна Котолуп, що й організувала цю подію.

На думку організаторів, наразі Черкаси мають безліч пустих стін, які лише примножують “сірість” міста. Це можливо виправити за допомогою митців, які зможуть прикрашати місто арт-об’єктами.

Дивіться також: Над Долиною троянд сяяли “Трипільські зорі”: у Черкасах уже водинадцяте пройшов етнофестиваль

Цвітіння води в Дніпрі ніяк не загрожує якості питної води

Головний інженер КП “Черкасиводоканал” розповів, яким чином дніпровська вода виходить з річки та потрапляє до кранів споживачів.

Очисним спорудам КП “Черкасиводоканал” вже понад 40 років. Саме за допомогою водозабору та праці його робітників споживач отримує чисту питну воду. Дніпро вже давно не є еталоном чистоти, тому доведення річкової води до стану питної вимагає значних зусиль та великих коштів.

Навантаження особливо зростає влітку, коли починається цвітіння води. Останні 5-6 років цей процес починається раніше.

Одна із причин цвітіння вод — надходження у водойми мінеральних, особливо фосфоромістких добрив, синтетичних мийних засобів, органічних забруднювальних речовин.

Що ж п’ють черкащани?

Дивіться також: З Дніпра до чашки: процес очищення черкаської питної води

Загрозливим залишається несвоєчасне звернення хворих по медичну допомогу і пізнє виявлення туберкульозу

Туберкульоз не має посади, “паспорта”, не розрізняє соціального статусу і однаково небезпечний для усіх.

Генріх Гейне розповів історію, як захворів на вкрай складну форму туберкульозу, як йому вдалося перебороти хворобу і чим він сьогодні займається

#ANTENNASTUDIО: Владислав Голуб розповів в ефірі Антени, хто насправді технічний кандидат!

В гостях у #ANTENNASTUDIO наш колега, член наглядової ради телеканалу ТЕЛЕВСЕСВІТ, економіст, еколог та журналіст Владислав Голуб. Людина, яку нардеп з тотожнім прізвищем незаслужено обізвав “технічним кандидатом”. Але двадцяти хвилинне спілкування з справжнім Владом Голубом не залишає сумнівів, що роль технічного кандидата більш пасує … саме нардепу. Звісно, це суб’єктивна думка журналістів Антени, але освіченість та громадянська позиція Влада, який спілкуваввся з нами у студії Антени, налаштовує на оптимістичні висновки.