Нове приміщення Черкаського міського РЕМ урочисто відкрили після ремонту

Урочисто відкривали нове приміщення голова правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олег Самчук та директор Черкаського міського РЕМ Вадим Трохимець.

У Черкаському міському РЕМ урочисто відкрили оновлені приміщення після капітального ремонту. Ремонт було проведено лише за півроку. До святкового заходу долучився голова правління ПАТ “Черкасиобленерго” Олег Самчук, який після урочистого розрізання символічної стрічки разом із директором Черкаського міського РЕМу Вадимом Трохимцем запросили гостей на оглядову екскурсію оновленими приміщеннями.

Тепер споживачів приймають за новою адресою: с. Червона Слобода, вул. Михайла Вербицького, 1.

Умови роботи покращені в цілому для майже півтисячі працівників Черкаського міського РЕМу, “Енергоремонту” та служби транспорту.

У приміщенні міського РЕМу встановлено термінал Ощадбанку, через який працівники мають можливість сплачувати за всі послуги.

Лише за півроку компанією зроблено колосальну роботу. Бо величезне приміщення РЕМу було в жахливому стані. Нормально тут люди не могли працювати.

Планується будівництво нового спортзалу для працівників міського РЕМу.

Компанія не обмежується ремонтом Черкаського РЕМу. Сьогодні паралельно тривають роботи в сільському РЕМі і в інших районах електромереж.

Дивіться також: Черкаський РЕМ закликає споживачів не хвилюватися: у липні вони отримають правильні рахунки