Тротуар в самому центрі міста – біля будівлі ЦНТІ та магазину Кооператор – цілком можна використовувати як танковий полігон

У центрі міста можна облаштовувати танкодром. Тротуар у самому центрі міста біля будівлі ЦНТІ та магазину Кооператор цілком можна використовувати як танковий полігон.

Рельєф, який утворився під час тектонічного руху асфальтового покриття, дозволить готувати кваліфікованих механіків-водіїв танків та іншої важкої техніки.

Дивіться також: У Черкасах по вулиці Гагаріна облаштовують тротуар

Шахові столики в центрі міста поки використовують не за призначенням

Містяни вже активно використовують шахові столики, які встановлено на Соборній площі. Хоча й не для гри в шахи, а для розваг зі смартфоном чи посиденьок з кавою. Залишилось підключити вай-фай та встановити смітники.

Дивіться також: У парку “Сосновий бір” встановили столики для гри в шахи

Вандали знищили освітлення на вході до парку Сосновий бір

Прямуємо в Європу? Вандали знищили освітлення на вході до парку Сосновий бір. З 16 ліхтарів, що були встановлені біля лавочок, вціліли лише 2

Дорога до Європи лежить через потрощені ліхтарі?

Дивіться також: Вандалізм: український прапор на шляхопроводі до району Луначарського перетворився на блакитний вимпел

На бульварі Шевченка в районі Казбету частково замінюють бордюри

Тривають роботи по облаштуванню головної транспортної артерії міста – бульвару Шевченка. Наразі бригада працівників дорожньої служби проводить заміну бордюрів обабіч проїжджої частини в районі Казбету/Університетської. Кам’яні бордюри, встановлені ще в 70-ті роки, частково міняють на нові бетонні.

Зняті бордюри поки звалюються біля старого єврейського кладовища. Робітники повідомили, що згодом їх встановлять в районі вулиці Можайського.

Дивіться також: На розі вул. Можайського – бульвару Шевченка триває поточний ремонт дороги

Реконструкцію згорілого у 2015 році драмтеатру планують завершити до кінця року

Усі роботи на замовлення департаменту містобудування, архітектури, будівництва та ЖКГ Черкаської ОДА виконує ТОВ «ПМ-Арсенал».

Загальна вартість реконструкції сягає 100 млн грн.

Дивіться також: Чотири роки після драми: триває реконструкція Черкаського музично-драматичного театру ім. Тараса Шевченка

Черкаський поет Олексій Юрін запрошує майстрів рими взяти участь у поетичному інтернет-конкурсі #поезіянаходу

“Поэты не рождаются случайно” – відома стрічка з пісні Ігоря Талькова могла б стати девізом всеукраїнського інтернет-конкурсу поетів “#поезіянаходу”. Умови участі дуже прості: треба прочитати вірш – власний або іншого автора – рухаючись та знімаючи себе на смартфон, а потім розмістити відео в Фейсбуці або інстаграмі з хештегом #поезіянаходу.

Черкаська школярка Віка підійшла до питання креативно – записала вірш, катаючись на роликах.

Засновник конкурсу, відомий черкаський поет Олексій Юрін упевнений, що починати день чи тиждень з римованих рядків – чудова звичка, завдяки якій з’являються цікаві ідеї – як, наприклад, ідея читати вірші на ходу.