#POSTSCRIPTUM: Уряд оголосив війну місцевому самоврядуванню для того, щоб привести до влади “нові обличчя”?

Про неоголошену війну з місцевим самоврядуванням та перспективи нових облич в місцевій політиці. Чому реальність президента Зеленського виявилася відмінною від передвиборчих обіцянок? Чи варто сподіватися на очікувані зміни? Анатолій Бондаренко та Валерій Воротник. Відверто в програмі #POSTSCRIPTUM.

Читати далі #POSTSCRIPTUM: Уряд оголосив війну місцевому самоврядуванню для того, щоб привести до влади “нові обличчя”?

#АNTENNASTUDIO: Олеся Теліженко розповіла про пошуки бренду Черкащини

В гостях у АNTENNASTUDIO: відома українська дизайнерка одягу Олеся Теліженко розповіла про пошуки бренду Черкащини, який би привабив туристів, і запропонувала всім охочим брати участь у конкурсі та надсилати пропозиції на фб-сторінку проекту.

Читати далі #АNTENNASTUDIO: Олеся Теліженко розповіла про пошуки бренду Черкащини

#ANTENNASTUDIO: Мешканці Благодатного звернулися до Черкас з проханням приєднання села до обласного центру

В студії Антени сільський голова Благодатного Володимир Янчий розповів про опитування, яке виявило прихильність селян до створення ОТГ з Черкасами. А також розповів про проблеми населеного пункту, на території якого розташовано до 15 тисяч дачних ділянок черкащан, що не сплачують податки до місцевого бюджету.

Читати далі #ANTENNASTUDIO: Мешканці Благодатного звернулися до Черкас з проханням приєднання села до обласного центру

“Тітушки” перешкодили знести незаконний МАФ в середмісті Черкас

Незаконний торговельний павільйон, встановлений біля старого корпусу ЧНУ за рішенням міськвиконкому Черкас намагалися демонтувати інспектори Управління інспектування. Однак їм завадила група молодиків, які із застосуванням фізичного насилля не допустили працівників до виконання робіт. На місці була присутня поліція.

На Черкащині чоловік загинув під час пожежі

25 листопада у селі Товсті Роги на Черкащині виникла пожежа у житловому будинку. Під час проведення розвідки вогнеборці виявили у будинку бездиханне тіло чоловіка господарки. За попередніми даними, причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

Хепі-енд: пес знайшов нового господаря, поки люди думали, що над собакою знущаються

Днями жителі Черкас звернулися на спецлінію 102 з повідомленням, що на вулиці Гагаріна поруч із магазином, замкнений в автомобілі без води та їжі, вже другу добу сидить собака.

Поліціянти оглянули авто, виявили, що дверцята незамкнені, і вирішили підгодувати чотирилапого, коли до автівки підійшов чоловік.

Він розповів, що Рем (так назвав пса новий господар) два дні живе в автомобілі, допоки його рятівник майструє для нього будку в автокооперативі.