Ганна Сквиря намагається зробити місто більш чистим: вона збирає сміття, сортує його, пакує та відвозить на переробку

Дівчина вважає, що головне – це культура сортування сміття, яку треба запроваджувати повсякчас та якомога ширше розповсюджувати, починаючи з навчальних закладів.

Дивіться також: З 2017 року колектив лікувального закладу “Астра” назбирав 60 тисяч пластикових пакетів

У педіатричній амбулаторії №2, що у районі площі 700-річчя, закривають фізкабінет

Кабінет фізіотерапії в дитячій амбулаторії по вул. Кобзарській планують закрити. Ситуація викликала неабияку стурбованість в батьків, діти яких приймають процедури у фізкабінеті.

Це вже не перша спроба закрити фізкабінет в амбулаторії. В попередній раз це було за мера Одарича, коли відбувалося скорочення і оптимізація медзакладів.

Керівництво амбулаторії пояснює, що відповідальність за розміщення кабінету фізіотерапії несе головний лікар дитячої міської лікарні Володимир Борисенко.

Дивіться також: Так виконуються обіцянки

У Черкасах нагородили найкращих місцевих виробників

Обласний конкурс якості продукції – товарів, робіт, послуг – «Черкаська якість» проводиться з 2015 року. Мета конкурсу – популяризація місцевих виробників, що виготовляють конкурентоспроможну продукцію, надають якісні послуги, досягли успіхів у освоєнні ринку та приділяють велику увагу сучасним системам управління. Підприємство, продукція якого визнана переможцем та лауреатом конкурсу, має право безкоштовно протягом року користуватися знаком “Черкаська якість” для маркування продукції.

У ТОВ “Черкасиенергозбут” може змінитися керівництво

Роботу керівника ТОВ “Черкасиенергозбут” Євгена Лута визнано незадовільною. На своє звільнення він очікує в п’ятницю. З цього приводу в приміщенні Черкаської ОДА відбулася прес-конференція. Наступником Євгена Лута, скоріш за все, стане Руслан Самійленко, заступник комерційного директора ПАТ “Черкасиобленерго”.

Як пов’язані містика, гаряча вода і будинок №13 по вул. Олени Теліги?

Гаряча вода містичним образом оминає будинок №13 по вул. Олени Теліги (раніше – Конєва). Протягом 2019 року цей елемент побутового комфорту перебував у квартирах мешканців 5 місяців із 12, перетворившись на елемент розкоші. Чергове відключення гарячої води спіткало жителів 10 грудня – аварійна служба повідомила про аварію.

СПРОСТУВАННЯ


На виконання Рішення Соснівського районного суду м. Черкаси № 712/14552/17 від 21.05.2018р. у справі про за позовом Радуцього О.Р. до Воротніка В.Л., про захист честі, гідності, ділової репутації та стягнення моральної шкоди, повідомляю, що інформація :розміщена в статті ЗНАЙ ПРАВДУ: РАДУЦЬКИЙ ЗАРОБЛЯЄ НА МАФАХ, МАЄ ДВІ СУДИМОСТІ І ЗБЕРІГАЄ В ГОТІВЦІ 400 ТИСЯЧ ДОЛАРІВ є частково недостовірною.

Твердження «був активним членом місцевого ОЗУ «Торпеди», але не займав видатних позицій. Серед братків 90-х він був відомий не інакше як за прізвищем «Баклан» – є недостовірним по відношенню до Радуцького О.Р. і принижує його честь, гідність та ділову репутацію.