Черкаси готуються до весни

На початку грудня до Черкас прийшло потепління. Вночі ще відчутні морози, але денна температура вже перевищує позначку нуль на 4-6 градусів. Отож на Дніпрі стрімко тане крига, тому надзвичайники застерігають бути обережними.

У Черкасах паркуються, як душа забажає

На зупинці “Центральний ринок” утворилась черга з маршруток. Про те, щоб заїхати до “кишені” і зробити зупинку у встановленому місці – годі й згадувати. Водії легковиків теж не відрізняються винахідливістю – паркуються, як хочуть.

Базарний хаос

Біля Центрального ринку у Черкасах коїться щось незрозуміле: торгівельні ряди загородили проїжджу та пішохідну частини, а білизною торгують поряд з продуктами харчування. Натомість муніципальна інспекція жодним чином не реагує на порушення.

Черкасці про День закоханих

Традиційно 14 лютого у різних країнах світу відзначають День усіх закоханих. Напередодні свята журналісти “Антени” вирішили поцікавитись у черкасців чи відзначають вони День Святого Валентина та, що дарують.

 

Хто в ліс, хто по дрова…

У Першотравневому парку здійснюють вирубку аварійних дерев. Це викликало занепокоєння у представників антикорупційного руху, які підозрюють, що «робоча» деревина потрапить до приватної кишені.

Небайдужі місцеві жителі викликали поліцію, щоб упевнитись у правомірності дій комунальників. На місце події прибув начальник відділу екології черкаської міської ради Володимир Гусаченко, який надав правоохоронцям необхідні документи.

У Черкасах зняли новорічні прикраси та гірлянди

Мабуть, пора. На початку лютого у середмісті демонтували новорічну ілюмінацію. Напередодні різдвяних свят бульвар Шевченка та вул. Хрещатик традиційно прикрашали гірляндами у біло-синіх тонах.