Інформація про телеканал “Антена”

Новини нон-стоп

Телеканал «Антена» було створено в м. Черкаси понад 10 років тому в рамках популярного медійного проекту під спільною назвою «Антена». Протягом усього цього часу ми розвивалися, змінювалися, використовуючи сучасні телевізійні технології.

Телеканал «Антена» — єдиний місцевий телеканал, що має цілодобове новинне мовлення у т.зв. ротаційному форматі і транслює лише продукцію власного виробництва. Усе це забезпечує максимальний контакт із аудиторією, адже телеглядачу немає потреби підлаштовуватися: увімкнувши «Антену» у будь-який зручний для Вас час доби, Ви протягом 30-60 хвилин отримаєте повну новинну картину та інформацію рекламного характеру.

Аналогові, цифрові та IPTV-сегменти кабельного оператора «Воля» забезпечують постійну та якісну доставку інформаційного контенту до переважної більшості глядачів міста. Власні сервери трансляції забезпечують перегляд онлайн-трансляції телеканалу на будь-яких пристроях, включаючи традиційні платформи на Windows та Linux, а також сучасні гаджети на платформах Іоs та Android.

Крім того, телеканал проходить тестування в кількох системах Smart-TV, де він доступний для перегляду абонентами IPTV.

Усе це є безумовною конкурентною перевагою телеканалу «Антена» на інформаційному ринку Черкас.

Ми цінуємо кожного клієнта, що скористався нашими послугами, і зацікавлені в ефективності та тривалості нашої співпраці. Нами ретельно відслідковується ефект від реклами і за потреби можлива корекція Ваших рекламних матеріалів або графіку виходу інформації в ефір.

 

Цілодобовий телеканал Черкас