Що черкаські чоловіки даруватимуть жінкам на 8 березня?

Через декілька днів українці відзначатимуть міжнародний жіночий день. Хоча, наразі, в суспільстві точаться дискусії щодо доцільності святкування цього дня. Але ми вирішили поцікавитись у чоловічої частини міста: який подарунок підготували для своїх жінок та де саме планують зустріти це свято.

У Черкасах можуть створити індустріальний парк

Це спеціально облаштована земельна ділянка, площею від 15 до 700 га, на котрій розташовується необхідна для бізнесу інфраструктура. Зокрема голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко припустив, що черкаський індустріальний парк може бути розташований неподалік залізничних колій та біля аеропорту. Більшість компаній будується на Черкащині через вигідне географічне положення області.

Докладніше про особливості індустріальних парків розповів народний депутат України Михайло Хміль. Також він навів позитивні приклади на розвитку промисловості сусідніх країн, зокрема, Польщі, Чехії та Туреччини.

Метою створення Індустріального парку є забезпечення економічного розвитку та підвищення конкурентноспроможності регіону, активізація інвестиційної діяльності, створення нових робочих місць, розвиток сучасної виробничої та ринкової інфраструктури.

У Пастерівську «вдихають нове життя»

Працівники зайнялись ремонтом дорожнього полотна по вулиці Пастерівська. Ремонтна ділянка дороги починається від перехрестя вулиць Пастерівська та Гетьмана Сагайдачного. За допомогою спецтехніки, робітники демонтують старе покриття та накладають новий шар асфальту.

Вулицю Молоткова «реанімували»

Нещодавно влада зайнялась вулицею, яка довгий час була непроїзною. Йдеться про вулицю Молоткова, яка знаходиться біля Соснівського РВ ГУНП. Повна заміна дорожнього покриття та встановлення нових бордюрів – такі заходи дозволять водіям комфортно пересуватись по вказаній вулиці.

 

Демонтаж аварійної електроопори

Навпроти драмтеатру на бул. Шевченка демонтують аварійну електроопору. Напередодні містяни звернули увагу, що кілька стовпів у центральній частині міста через закінчення строку експлуатації “нахилилися” над проїжджою частиною. Фахівці запевняють, що усі аварійні електроопори буде демонтовано.