У Черкасах відкрився ТРЦ DEPO’T center

У Черкасах відкрився новий торгівельно-розважальний заклад під назвою «DEPO’T center». Він став четвертим в Україні в однойменній мережі ТРЦ та наймасштабнішим у Черкасах. Загальна площа приміщень складає 16 703 кв. м.

На трьох поверхах ТРЦ запрацювали півсотні магазинів, ресторани та дитячий розважальний центр «Fantasy Town» площею 1550 кв. м. – для маленьких черкащан це справжній рай. Основними орендарями стали супермаркет Фокстрот, «Делікат плюс» та «Чудо острів». Завдяки інвесторам міський бюджет отримав додаткові кошти, а черкащани – додаткові 600 робочих місць.

На свято завітав і міський голова Анатолій Бондаренко, який наголосив на прозорості співпраці бізнесу та міської влади. Нагадаємо, що у квітні цього року було підписано меморандум про співпрацю Черкаської міської ради та керівництва «DEPO’T center».

Червону стрічку перерізано, тож перші відвідувачі поспішили оглянути новий ТРЦ. Величезна кількість відвідувачів ринула ловити знижки та брати участь у розіграшах призів. Переважна більшість відвідувачів вподобала новий ТРЦ та обіцяє прийти сюди ще.

депот1 депот2 депот3