Підприємці просто шантажують владу, – заступник мера про скандал на виконкомі

«Ми запросили податкову, щоб вона озвучила нам офіційні робочі місця та законність здійснення торгівельної діяльності. Ви бачили реакцію тих, які не хочуть, щоб озвучували дані про їхню підприємницьку діяльність і працюють в тіні. Таким людям ми не можемо надавати дозволи. Не може працювати у п’яти МАФ три людини», – зазначив заступник міського голови Геннадій Шевченко.

Лисак та його команда завчасно готувалися до зриву засідання

На виконкомі мали розглянути заяви щодо можливості розміщення ТС ФОП Лисак за трьома адресами. Але члени виконкому не прийняли жодного рішення щодо бізнесу сім᾽ї Лисаків. Підозрюючи це, підприємець завчасно готувалися до зриву засідання. В результаті порушення громадського порядку виконкомівці вирішили написати колективну заяву до поліції щодо поведінки пана Лисака.

Керівниця ТОВ «Пресса От и До» вирішила повчити членів виконкому законів

Підприємці завчасно не звертаються до міської влади, щоб внести питання до порядку денного. Зокрема, власниця кіосків «От и До» у Черкасах Ніна Мальована принесла до міськради звернення російською мовою та, порушуючи регламент розгляду проектів рішень почала повчати владців статтями закону про «Захист економічної конкуренції».

Духовний практик розповів історію свого просвітлення

Учень буддистських монахів, що відкрив істину, поділився рецептом просвітлення з черкащанами. На переконання духовного практика, потрібно більше читати «розумних» книг, уважно споглядати життя та черпати енергію з природи. Дмитро Маслов понад 15 років захоплюється вивченням тонких матерій, що впливають на розвиток особистості, за цей час він встиг повчитися у монастирях різних країн та перечитати сотні праць. Нині езотерик почувається абсолютно щасливим та ділиться своїм досвідом з іншими.

На Черкаську область прийшли заявки від Військово-морських сил

Черкащан запрошують на службу у військово-морських силах. Для потреб військовослужбовців буде побудовано два гуртожитки у м. Одеса, забезпечено їх матеріальною базою.

Чи непокояться містяни про свої персональні дані?

З 1 серпня 2016 року в Російській Федерації вступає в силу закон, згідно якого інтернет-провайдери та оператори мобільного зв’язку по першій вимозі Федеральної Служби безпеки Росії мають надати персональні дані будь-якого користувача.

Нещодавно Служба безпеки України опублікувала перелік інтернет-ресурсів російської доменної зони, якими не рекомендовано користуватись, задля збереження власної особистої інформації. Переважну кількість цього списку складають соціальні мережі та поштові скриньки.

З огляду на довготривалу агресію з боку Росії, цей закон можна вважати спробую впливу на український інтернет-простір або черговим механізмом тиску.

У першу п’ятірку “чорного списку” СБУ потрапили: «Яндекс», «ВКонтакте», «Одноклассники», «Фотострана» та «Привет.ру».

Виконком погодив дозвільні документи власнику скандального МАФа

Під час сьогоднішнього засідання члени виконкому проголосували за надання місця для торгівлі Євгену Бабскову – власнику скандального МАФ “Форнетті”.