Невідомі особи, представляючись енергетиками, пропонують неіснуючі акційні знижки на електроенергію

Останнім часом з’явилася інформація про те, що невідомі особи навідуються до осель споживачів і, представляючись співробітниками ПАТ «Черкасиобленерго», пропонують неіснуючі акційні знижки на електроенергію.

– Наголошую: працівники ПАТ «Черкасиобленерго» жодного відношення до ціноутворення на електроенергію не мають, – говорить директор з питань безпеки ПАТ «Черкасиобленерго» Олександр Федотов. – Відтак співробітники Товариства не мають права і не пропонують споживачам купонів на знижки, акцій на ціни на електроенергію, будь-які товари чи послуги тощо. Це по-перше. По-друге, серед працівників ПАТ «Черкасиобленерго» найчастіше споживачів відвідують контролери – щоб зняти показники лічильника або перевірити його технічний стан. У будь-якому разі перше, що повинен зробити представник Товариства, – це пред’явити посвідчення.

У разі виникнення подібних ситуацій, негайно повідомте за номером гарячої лінії Товариства (0472) 39-52-47 або 102.

Усю достовірну інформацію про діяльність ПАТ «Черкасиобленерго» можна дізнатися на сайті Товариства або в кол-центрі за телефонами (0472) 33-87-87, (093) 170-40-57, (050) 434-87-87, (067) 690-48-48.

Відлига на Водохреща і чергове похолодання з 21 січня, – прогноз гідрометцентру

Черкащина перебуває у владі глибокого та обширного північноатлантичного циклону, який перекрив доступ арктичного холоду та спровокував різке падіння атмосферного тиску аж на 9 одиниць. Такі стрибки впливають на самопочуття людей, а особливо метеозалежних.

За прогнозом, у наступні дві доби утримаються помірні морози, вночі 6..11º та невеликі вдень 1..6º. Оскільки циклони знаходяться далеко за межами нашого регіону, суттєвих опадів не чекаємо. Дискомфорту додаватиме поривчастий вітер, який місцями посилюватиметься до 15-20 м/с.

Надалі погоду формуватиме більш тепле атлантичне повітря, тому на фоні невеликих опадів температури підвищаться до 4..9º морозу вночі, близько 0º вдень.

На свято Водохреща очікується погода з температурами впродовж доби -1..+1º.

Любителям хрещенських купань слід бути уважними та обережними – незважаючи на товщину льоду на Кременчуцькому водосховищі 20-27 см, відлиги послаблюють його міцність, подекуди є промоїни та ополонки, а тому лід ненадійний.

Із 21 січня гідрометцентр прогнозує чергову хвилю зниження температури.

У вихідні у Черкасах сталося 14 ДТП

Одна з аварій трапилася між автомобілями Lanos та Seat по бульвару Шевченка, неподалік перехрестя з вулицею Митницька. Водій авто Seat, рухаючись заднім ходом, не переконався в безпечності руху та здійснив наїзд на авто ЗАЗ Lanos, який стояв позаду.

Ще одне ДТП сталося з вини водія авто Skoda Superb, який при виїзді з прилеглої території на вулицю Гагаріна не надав перевагу в русі Reno Duster, внаслідок чого відбулося зіткнення.

Інша автопригода трапилася на вулиці Гагаріна, де водії двох автомобілів, Daewoo Sens та Daewoo Lanos, не дотрималися бокового інтервалу, через що, кожен отримав по протоколу за ст. 124 КУпАП. 

На щастя, ці автопригоди обійшлися без жертв.