Андрій Білецький відмовився балотуватися на посаду Президента України

Він заявив на ІІІ з’їзді партії Національний Корпус, що не хоче бути серед клоунів, що пішли у політику і політиків, що перетворилися на клоунів.

На з’їзді також виступив керівник черкаського осередку партії Дмитро Кухарчук, якого було обрано до Вищої Ради партії

Дивіться також: Юлію Тимошенко висунуто кандидатом у Президенти України

Дорога на в’їзді у Смілу біля бази Шапіровського лишається непроїзною

Дорога на в’їзді у Смілу біля бази Шапіровського тривалий час є непроїзною. Її ремонту влітку в ультимативній формі вимагали активісти. Чисельні звернення з проханням негайно розпочати ремонт цієї ділянки дороги спрямовували керівникам міста. Проте відповідь була єдина – коштів на ремонт у міському бюджеті немає. Чекали на допомогу з держбюджету. Та марно. Як виявилося, не передбачили фінансування на ремонт цієї ділянки вулиці Соборної і у цьому році.

Коштом місцевого бюджету, зазначили посадовці, зможуть виконати лише поточний ремонт цієї частини дороги. Проте проектом передбачено проведення капітального ремонту вулиці Соборної. Вартість цих робіт відповідно до проекту становить більше 19 мільйонів гривень.

Тож яка доля чекає дорогу на в’їзді у Смілу біля бази Шапіровського і чи вдасться її відремонтувати власним коштом без допомоги держави та області, враховуючи що місто взяло зобов’язання сплатити мільйонні борги товариства «Сміла Енергоінвест» за спожитий газ? Ці питання поки що залишаються риторичними, а дорога – непроїзною.

Молодий київський художник Костянтин Роготченко привіз у Черкаси свої роботи

Художник створює складний колорит, граючи на контрасті.

Костянтин починав з графіки та з сюрреалістичного живопису.

Картини художника присутні у приватних колекціях, також він бере участь у благодійних заходах.

Черкащани прихильно зустріли столичного гостя.

Виставка у Художньому музеї триватиме до 24 лютого.

Дивіться також: У Художньому музеї відкрилася виставка виробів із натуральної шкіри

На Смілянській у Черкасах сталася ДТП за участю чотирьох машин

На вулиці Смілянській у Черкасах 26 січня опівдні сталася ДТП за участі чотирьох автівок. Водій легковика загальмував перед пішохідним переходом, три інші машини скоїли послідовні наїзди одна на одну. Найбільше постраждали останні в “черзі” старий ВАЗ 2104 та Lexus, вони мають найсуттєвіші пошкодження кузовів.