Священнослужителі, влада і поліція закликали черкащан на Великодні свята залишитися вдома

16 квітня провели спільну пресконференцію міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, голова Черкаської ОДА Роман Боднар, т.в.о. заступника начальника ГУНП Сергій Коваленко, Митрополит Черкаський і Чигиринський Іоан та Благочинний Черкаського округу Черкаської єпархії УПЦ (МП) протоієрей Сергій Чумак.

Читати далі Священнослужителі, влада і поліція закликали черкащан на Великодні свята залишитися вдома

Випускного не буде? Міністерство освіти рекомендує не проводити урочисті заходи з нагоди завершення навчального року

“З метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) у 2019/2020 навчальному році пропонуємо не проводити масові заходи із залученням учасників освітнього процесу, у тому числі останні дзвоники та випускні вечори.”

Читати далі Випускного не буде? Міністерство освіти рекомендує не проводити урочисті заходи з нагоди завершення навчального року

Вандали вкрали дерева на алеї «Мамина весна» у Смілі

У листопаді минулого року у Смілі, в сквері біля каплички, збудованої на честь воїнів-інтернаціоналістів, з’явилась нова алея під назвою «Мамина весна». Це було зроблено у рамках Всеукраїнської соціально-культурної акції.

Читати далі Вандали вкрали дерева на алеї «Мамина весна» у Смілі

Роман Боднар: за ніч отримали результати нових досліджень. На Черкащині +10

На Черкащині за весь період карантину лабораторно підтверджено 115 випадків інфікування коронавірусною інфекцією. Загалом видужали після діагностування коронавірусу 31 черкащанин.

Читати далі Роман Боднар: за ніч отримали результати нових досліджень. На Черкащині +10

Сміляни можуть розділити великодні пригощення із ближніми

Пересічні сміляни виявили бажання відвезти пасочку та великодні пригощення у родини, що нині опинились в скрутному матеріальному становищі.

Читати далі Сміляни можуть розділити великодні пригощення із ближніми

У Смілі організована торгівля насінням та садовими матеріалами

На території міста відповідно до рішення міського виконавчого комітету діють 4 міні-ринки із саджанцями, квітами та розсадою у період з 10 квітня 2020 року по 31 травня 2020 року.

Читати далі У Смілі організована торгівля насінням та садовими матеріалами

Станом на 16 квітня в Україні зафіксовано 4161 випадок коронавірусної хвороби COVID-19. На Черкащині – 110

За даними ЦГЗ, станом на 9:00 16 квітня в Україні 4161 лабораторно підтверджений випадок COVID-19, з них 116 летальних, 186 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 397 нових випадків. Зокрема, 29 нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед дітей та 104 – серед медичних працівників.

Читати далі Станом на 16 квітня в Україні зафіксовано 4161 випадок коронавірусної хвороби COVID-19. На Черкащині – 110