Бюджетних коштів, які виділяють на бібліотеки, недостатньо для їх утримання

За статистикою, найбільш розгалужена мережа бібліотечних закладів у містах-обласних центрах та складає в середньому 22 заклади на громаду. В об’єднаних територіальних громадах, що мають міський, селищний та сільський адміністративний центр, у середньому функціонує 7 бібліотек. У той же час у сільській місцевості, як правило, працюють філії та пункти видачі літератури, що належать до централізованої бібліотечної системи.

Читати далі Бюджетних коштів, які виділяють на бібліотеки, недостатньо для їх утримання

Живий ефір: Андрій Бортник про ситуацію з газопостачанням для черкаських багатоповерхівок

Засновник групи компаній “Нова Якість” розповів про ситуацію з відключенням багатоквартирних будинків міста від газопостачання та розкрив алгоритм для мешканців, як уникнути відключень.

Читати далі Живий ефір: Андрій Бортник про ситуацію з газопостачанням для черкаських багатоповерхівок

Черкащани неодностайні у тому, яким має бути бюджет середньостатистичної сім’ї у місяць – вуличне опитування

Читати далі Черкащани неодностайні у тому, яким має бути бюджет середньостатистичної сім’ї у місяць – вуличне опитування

Після самоізоляції через контакт із хворим на COVID-19 учні не зобов’язані проходити тест і подавати до школи документи про стан здоров’я — постанова Уряду

Згідно з постановою Уряду №641 та постановою Головного державного санітарного лікаря №50, для осіб, які мали контакт із хворим на COVID-19, строк самоізоляції становить 14 днів. У разі підтвердження випадку СОVID-19 в одного з учнів, усі інші учні відповідних класу або групи визнаються такими, що потребують самоізоляції.

Читати далі Після самоізоляції через контакт із хворим на COVID-19 учні не зобов’язані проходити тест і подавати до школи документи про стан здоров’я — постанова Уряду

Відключення черкаських багатоповерхівок від газу: хто винен?

Засновник компанії “Нова якість” Андрій Бортник прокоментував масові відключення багатоквартирних будинків від газопостачання.

Читати далі Відключення черкаських багатоповерхівок від газу: хто винен?

Бондаренко називає ймовірною причиною пожежі на Смілянській підпал

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко назвав одну з ймовірних причин виникнення пожежі в районі вул. Смілянської-аеропорту, та розповів про хід її ліквідації.

Читати далі Бондаренко називає ймовірною причиною пожежі на Смілянській підпал

Апокаліптичний сценарій виборів у Черкасах запущено політтехнологами “Слуги”?

“Бенкет” навколо пожежі складу відходів деревини, що залишилася після санітарної рубки та обрізки дерев міста, змушує запідозрити причетність політтехнологів “Слуг народу” до підпалу.

Читати далі Апокаліптичний сценарій виборів у Черкасах запущено політтехнологами “Слуги”?