«Нова якість» збирає новорічні ялинки для Черкаського зоопарку

Хвоя іде на корм тваринам, використовується в якості мінеральних добрив, добавкою до раціону, а також — у господарських цілях, як підстилка у вольєрах.

Читати далі «Нова якість» збирає новорічні ялинки для Черкаського зоопарку

Депутати проголосували «за» преміювання міського голови

Сергій Шмиголь запропонував зняти з розгляду це питання і додати до критеріїв оцінки міського голови розроблення плану розвитку міста, інші депутати нагадали, що це повинні робити депутати, ане міський голова.

Читати далі Депутати проголосували «за» преміювання міського голови

Черкаські депутати просять Авакова взяти розслідування смерті Олени Шевченко під особистий контроль

Депутати міської ради звернулися до Арсена Авакова, щоб той взяв під особистий контроль розслідування смерті Олени Шевченко. Рішення ухвалили одностайно усі присутні 39 депутати.

Читати далі Черкаські депутати просять Авакова взяти розслідування смерті Олени Шевченко під особистий контроль

Реєстрація на ЗНО в Україні триватиме з 1 лютого по 5 березня

Реєстрація для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні 2021 розпочнеться 1 лютого і триватиме до 5 березня. Такий термін встановлює календарний план підготовки та проведення ЗНО 2021 року, затверджений наказом МОН від 30.09.2020 №1210.

Читати далі Реєстрація на ЗНО в Україні триватиме з 1 лютого по 5 березня

Через сильні пориви вітру 13 населених пунктів області залишилися без електропостачання

Через сильні пориви вітру 13 населених пунктів залишилися без електропостачання. 4 із них – частково. Негода вирувала Черкаським, Смілянським, Кам’янським, Маньківським, Корсунь-Шевченківським районами. Найбільше наслідки шквального вітру відчули жителі Драбіського та Городищенського районів.

Читати далі Через сильні пориви вітру 13 населених пунктів області залишилися без електропостачання

27-28 січня на Черкащині очікуються снігопади — Черкаський гідрометцентр

За прогнозом синоптиків, останній тиждень січня буде характеризуватися серією південних циклонів. У зимовий період цей активний синоптичний процес супроводжується сильним вітром південних напрямків, значними опадами, снігопадами, хуртовинами та ожеледдю.

Читати далі 27-28 січня на Черкащині очікуються снігопади — Черкаський гідрометцентр

Рятувальники знайшли тіла двох дорослих і 10-річного хлопчика, які провалилися під лід на Дніпрі поблизу Канева у селі Бучак

Двоє чоловіків та 10-річний хлопчик вчора, 24 січня, пішли рибалити на Дніпро. По кризі відійшли від берега на понад 200 метрів і провалилися.

Читати далі Рятувальники знайшли тіла двох дорослих і 10-річного хлопчика, які провалилися під лід на Дніпрі поблизу Канева у селі Бучак