18-20 травня у м. Черкаси на території аеропорту відбудеться AGROSHOW UKRAINE 2017 – перший експо-фест в Україні. Це один з найбільших заходів агропромислової галузі в Східній Європі

Захід проводиться за підтримки Міністерства продовольства і агропромислового розвитку України, Черкаської обласної державної адміністрації та управління АПК в Черкаській області. Організатором виступає ТОВ «Євро Бізнес Консалтинг».

AGROSHOW UKRAINE 2017 орієнтований як на лідерів агропромислового ринку, так і на нових гравців та амбіційних стартаперів. Всі учасники матимуть змогу вигідно представити свій продукт завдяки унікальним рекламним можливостям. Маркетинговий відділ співпрацює з учасниками і кожен може отримати безкоштовну консультацію щодо ефективної участі у виставці.

AGROSHOW UKRAINE 2017 буде представлений наступними тематичними розділами: сільгосптехніка та обладнання, рослинництво та агрохімія, тваринництво, біоенергетика, сучасні енерго- та біотехнології, агроекономіка та управління, інформаційні технології та агросервіс, траспорт, логістика та ін.

 

Майстера-клас з миття сільгосп техніки за допомогою дівчат