Ошукані пенсіонери заполонили черкаську мерію

Це десятки вкладників кредитних спілок, які ще на початку незалежності принесли свої кревні до сумнівних фінустанов. Така ситуація склалася у багатьох українських містах, єдиного реєстру вкладників, так само як і кредитних спілок сьогодні не існує.

85-річна Галина Петрівна самотня жінка, учасниця війни, яка має слабке здоров᾽я. Її колега по нещастю пан Олексій свого часу теж став жертвою фінансової піраміди, яка розпалася.

Щочетверга ошукані вкладники збираються разом та оббивають пороги правоохоронних органів чи владних кабінетів. Цього разу вояж організованого пенсійного табору до приймальні міського голови. Анатолій Бондаренко разом із першим заступником Станіславом Овчаренком заслухали ініціаторів зібрання та пояснили механізм повернення коштів, який має бути запущено на державному рівні.

Наразі прийнято низку судових рішень, але виконати їх вкрай складно, через відсутність майна та власне фінансових організацій. Механізм дій виконавчої служби у цьому питанні також не відпрацьований. Сумно, що довірливих пенсіонерів банально використовують у своїх інтересах псевдоактивісти з метою особистого вигоди. Літніх людей відмічають по списку після закінчення кожної масової акції.

Будівлю ОДА пікетують пенсіонери.