Радуцький програв суд Бондаренку

Секретар Черкаської міської ради Олександр Радуцький програв позов проти міського голови Черкас Анатолія Бондаренка.
Радуцький позивався проти міського голови з приводу двох розпоряджень, якими Бондаренко заборонив Радуцькому на час своєї короткотермінової відпустки та відрядження скликати та проводити сесії міськради. Радуцький сприйняв це як особисту образу і таки провів сесію і звернувся до суду з заявою визнати розпорядження міського голови протиправними.
Крім того, Радуцький просив суд у якості забезпечення позову заборонити міському голові видавати подібні розпорядження у майбутньому. Загалом вимоги секретаря міськради мали кумедний вигляд і демонстрували повний правовий нігілізм останнього.
Суд з’ясував, що розпорядження видавалися мером на певний короткий термін і вже не є чинними, тому невідомо, навіщо Радуцький намагається їх скасувати. А сесію Олександр Романович скликав незрозуміло з яких правових підстав, адже на вимогу депутатів сам Бондаренко вже скликав чергову сесію у відповідності до чинного законодавства.
Загалом Радуцький сам, вочевидь, не розумів предмет свого позову. Схоже, і суд не зовсім зрозумів Олександра Романовича і відмовив йому в задоволені позовних вимог у повному обсязі. Протягом п’яти днів буде оголошено мотивувальну частину судового рішення, і Олександр Романович матиме змогу продовжити вивчення законодавства вже в апеляційній інстанції у Києві.