У Смілі члени виконкому виявилися відповідальнішими за депутатів

На відміну від депутатів Смілянської міської ради, котрі бойкотували сесію, члени виконкому все ж таки зібралися 11 жовтня на засідання. Тож саме вони взяли на себе відповідальність проголосувати бюджетні питання з подальшим затвердженням на сесії.

Мова йде про субвенцію з обласного бюджету у розмірі 700 тисяч гривень. З них 240 спрямували на поповнення загального фонду, а 460 – на встановлення віконних блоків у п’яти навчальних закладах Сміли – 17-му і 23-му дитсадках та школі №11, гімназії ім. Сенатора і НВК «Лідер».

Позитивно члени виконкому проголосували і за перерозподіл міжбюджетних трансфертів, в результаті чого Сміла отримає з держбюджету 4,5 мільйона гривень медичної субвенції.

Завдяки злагодженій роботі членів виконкому 10-ти смілянам, котрі опинилися в складних життєвих обставинах, з бюджету перерахують одноразову матеріальну допомогу.

Затвердили цього дня і низку інших не менш важливих питань, зокрема надали повноваження інспекції з благоустрою, екології та забудови міста на складання протоколів в разі виявлення адмінправопорушень.

Дивіться також: У Смілі затвердили нові тарифи на водопостачання.