стартував традиційний Відкритий чемпіонат Сміли з волейболу серед аматорських команд сезону 2020 року

18 січня стартував традиційний Відкритий чемпіонат Сміли з волейболу “Патріоти Смілянщини – рідній Україні!” серед аматорських команд сезону 2020 року. Цей захід вже декілька років поспіль збирає любителів цієї гри з різних куточків Черкащини.

Нині вступають у боротьбу 8 команд зі Сміли, Городища та Черкаського району. Учасників змагань приймають у спортивному залі Смілянської школи-ліцею «Лідер». Цей чемпіонат вже є традиційним та проводиться сьомий рік поспіль за сприяння відділу молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту. На урочистому відкритті змагань учасникам побажали справедливих перемог та красивої гри.

Спортсменів та гостей також вітали вихованці Клуб спортивного бального танца “КОЛОРИТ” смілянського Будинку дитячої та юнацької творчості. Напутнє слово гравцям сказав головний суддя змагань Володимир Мельник і розпочались волейбольні двобої.

Надалі ігри Відкритого чемпіонату Сміли з волейболу “Патріоти Смілянщини – рідній Україні!” відбуватимуться щосуботи майже до кінця березня. Тож всі любителі цього виду спорту можуть повболівати за команди-учасниці.