З 17 березня у Черкасах працюватимуть лише аптеки, продуктові магазини та АЗС. Можливе припинення роботи громадського транспорту

Тимчасово припинити роботу об’єктів загального користування у зв’язку з карантинними заходами запропонувала виконавчому комітету міська комісія з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це на її засіданні повідомив міський голова Анатолій Бондаренко. 

Це стосується роботи торговельних центрів, закладів громадського харчування, розважальних комплексів та інших місць скупчення людей, незалежно від форм власності.

Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко наголосив, що Черкаська міська рада та виконавчий комітет починає діяти відповідно до своїх повноважень, згідно Закону про місцеве самоврядування.

Мер наголосив, що від сьогодні департамент ЖКК починає дезінфекцію зупинок та місць масового скупчення людей.

Також Анатолій Бондаренко не виключає можливості обмеження графіку роботи громадського транспорту, аж до його повної зупинки, оскільки саме громадський транспорт є одним із найвразливіших місць, де може розповсюджуватися коронавірусна інфекція.

Нагадаємо, сьогодні виконком Черкаської міської ради має прийняти рішення про обмежувальні заходи, запропоновані комісією ТБНС. Ухвалене рішення буде оприлюднено на сайті Черкаської міської ради.