Роман Боднар, антена, телеканал, Черкаси, реклама,

Станом на 22.00 годину 29 березня в області зафіксовано 50 осіб, інфікованих на COVID-19 – Боднар

Таку інформацію пізно ввечері 29 березня оприлюднив голова Черкаської ОДА Роман Боднар.

На лікуванні в стаціонарах Умані та Черкас 16 пацієнтів. В Черкаській міській інфекційній лікарні – 10 осіб, в інфекційному відділенні Уманської міської лікарні – 6. Одна особа – на амбулаторному лікуванні вдома.

У Кам’янці лабораторно підтверджено коронавірус 28 особам. Інфіковані в задовільному стані, ускладнень немає.

❗️Зранку 29 березня в Кам’янці почали діяти обмеження на в‘їзд та виїзд. 4 блок-пости працюють із 6 ранку до 21 вечора. Кожному, хто прибуває чи вибуває із міста, проводять температурний скринінг.

Якщо ж є відхилення від температурної норми – дані особи фіксують та передають сімейному лікареві. Надалі за місцем перебування виїздить мобільна бригада та відбирає зразки для подальшого дослідження.

❗️Самоізоляція – обов’язкова, як і підписання інформованої згоди на проведення протиепідемічних і/або профілактичних заходів.

У такий спосіб в полі зору тримаємо тих, в кого потенційно може бути інфікування.

“Спілкувався із головним лікарем райлікарні, керівниками району та ОТГ. Маємо забезпечити медичних працівників більшою кількістю засобів індивідуального захисту, – пише Роман Боднар. – Сьогодні забираємо черговий вантаж, отримаємо маски, респіратори, костюми. Пріоритетні в забезпеченні медзаклади Кам‘янки, Черкас та Умані”.

Дивіться також: НА 29.03.2020 Р. В УКРАЇНІ 418 ІНФІКОВАНИХ, НА ЧЕРКАЩИНІ-46, В КАМ’ЯНЦІ 23, З НИХ 5 МЕДИКІВ, В ЧЕРКАСАХ -10, З НИХ ОДНА ДИТИНА