Атовці перекрили рух автомобілів по вулиці Смілянській

Військові вдались до радикальних дій. Після чергової невдалої спроби вирішення питання землі у Держгеокадастрі. Ветерани АТО та Афганістану вирішили перекрити одну з основних артерій міста – вулицю Смілянську, таким чином, вкотре, нагадати про свою проблему. Втім, не всі водії з розумінням сприймали таку акцію протесту. Подекуди виникали конфлікти.

Атовці пікетували обладміністрацію

Під стінами облдержадміністрації зібралось біля сотні учасників бойових дій у зоні АТО та ветерани Афганістану. Головна ціль зібрання – привернути увагу суспільства та керівників області до проблеми землі. А проблема полягає в тому, що учасники бойових дій мають законне право на отримання ділянки землі. Проте, як стверджують воїни АТО, за ініціативи депутата Верховної Ради Антона Яценка рішення щодо видачі землі навмисно саботується.

Черкаська студентка вигадала унікальну техніку малювання піском

Виставка незвичайних картин відкрилась у бібліотеці ім. Т. Шевченка. Роботи ілюструють твори Кобзаря.

Змалечку Анастасія Шаповал мала здібності до малювання, перемагала у багатьох конкурсах, тож батьки сприяли розвитку таланту дитини. Спочатку майбутня художниця пробувала себе у різних техніках та стилях. Ідея малювати піском прийшла до дівчини раптово під час відпочинку на морському березі у Маріуполі, де живе її бабуся. Саме звідти і привезений пісок для картин. У майбутньому юна художниця планує запатентувати власну техніку малювання та проводити майстер-класи.

На вул. Небесної сотні ремонтують теплотрасу

Згідно з рішенням виконавчого комітету «Теплокомуненерго» має полагодити теплові камери протягом шести днів. Поки що рух транспорту по вул. Небесної сотні від бул. Шевсенка до вул. Гоголя обмежено.

«Лікувальні заклади повинні самі купувати через «Prozorro», – Олег Стадник

Департамент охорони здоров᾽я єдиний у міськраді здійснює закупівлі через «Prozorro». Ним було проведено майже півсотні процедур. Здійснення закупівель через департамент економіки затягує процес надходження продукції до адресата, вважає директор департаменту охорони здоров᾽я Олег Стадник.