1 жовтня о 12-00 у міському Будинку трауру відбудеться прощання з Михайлом Бінусовим

Поховання відбудеться о 14-00 на першому міському кладовищі по вул. Одеській (центральна алея).

Принциповий і амбітний: таким був розстріляний депутат Черкаської міськради Михайло Бінусов. 

Народні депутати від партії «УКРОП» зібрали в Черкасах прес-конференцію

Народні депутати від партії «УКРОП» Тарас Батенко та Олександ Дубінін зібрали в Черкасах прес-конференцію. Говорили про резонансну подію – вбивство їхнього одно партійця Михайла Бінусова. До нардепів приєднався міський голова Анатолій Бондаренко та його заступник Геннадій Шевченко.

Народні депутати вимагатимуть відповіді від Генеральної прокуратури. Хто вбивця Михайла Бінусова? Також УКРОПівці закликають інші політичні сили об’єднуватися в боротьбі проти криміналітету.

У Черкасах убито депутата Черкаської міської ради Михайла Бінусова.

Геннадій Шевченко про вбивсво Михайла Бінусова

У четвер, 28 вересня, вечорі в районі гаражів біля другого міського цвинтаря вбито депутата Черкаської міськради , очільника партії обласної організації «УКРОП» Михайла Бінусова.
Вбивство сталось між 22-ою і 23-ою годинами на околиці Черкас поблизу гаражів в районі Луначарського. Михайло Бінусов виходив з власного гаражу де його вже чекали зловмисники на заздалегідь облаштованому місці з боку огорожі цвинтаря. За попередньою інформацією, злочинці, ймовірно 2-3 особи, здійснили більше 30 пострілів з автомата Калашникова калібру 5.45 та кілька пострілів з 9 міліметрового пістолету. Отримавши смертельні поранення, Михайлу Бінусову вистачило сил доповзти до власного гаражу, де він і помер.

У Черкасах убито депутата Черкаської міської ради Михайла Бінусова. 

Принциповий і амбітний: таким був розстріляний депутат Черкаської міськради Михайло Бінусов

Він хотів реанімувати комунальну сферу міста, зробити реорганізацію департаменту ЖКК та побороти корупцію. Натомість поплатився життям. Депутата розстріляли з автомата Калашникова близько 22-ї години 28 вересня у Черкасах поблизу гаражів неподалік від міського цвинтаря №2. Чоловік помер на місці.

Михайло Бінусов народився 3 липня 1979 року в Черкасах. За спеціальністю юрист та економіст. Був депутатом Черкаської міськради та головою Черкаської обласної організації УКРОПу. До цього очолював Держспоживінспекцію в Черкаській області. Напередодні трагедії його було призначено виконуючим обов’язків начальника департаменту ЖКК Черкаської міськради.

У день смерті Михайла Бінусова телеканал «Антена» записав із ним останнє інтерв᾽ю. У Михайла було багато планів на життя. До того ж, у нього залишилась маленька дитина.

У Черкасах убито депутата Черкаської міської ради Михайла Бінусова. 

Керівник Черкаського «Нацкорпусу» про вбивство Михайла Бінусова

Керівник Черкаського осередку партії «Національний корпус» Дмитро Кухарчук прокоментував події, що призвели до смерті депутата міськради Михайла Бінусова.

У Черкасах убито депутата Черкаської міської ради Михайла Бінусова. 

На позачерговій сесії депутати Черкаської міськради звернулися до Президента України

На позачерговій сесії депутати Черкаської міськради звернулися до Президента України. У четвер пообідді міський голова Анатолій Бондаренко скликав позачергове засідання сесії міської ради. На порядку денному єдине питання. Звернення до Президента, Уряду та Генерального прокурора України стосовно криміногенної ситуації в Черкасах, та прохання втрутитися у справу розслідування вбивства депутата Михайла Бінусова.

У Черкасах убито депутата Черкаської міської ради Михайла Бінусова. 

«Це люди, у яких руки в крові», – Павло Карась про колег у Черкаській міськраді

Для «Черкащан» частина депутатів відсьогодні є недоторканними, заявив депутат Павло Карась у зв᾽язку зі вбивством Михайла Бінусова.  Депутат не хоче працювати у міській раді спільно з вбивцями і вважає, що реакція Президента України на подія має бути негайною. «Те, що відбувається у Черкасах – це виклик принципам демократії в країні взагалі. Якщо зараз це буде замовчено – у Черкасах більше ніколи не буде виборів», – стверджує депутат міськради.

У Черкасах убито депутата Черкаської міської ради Михайла Бінусова.